Translate

неделя, 6 октомври 2024 г.

24Kitchen - Ястия в еър фрайър с Джейми, сезон 1

Премиера на 7 октомври 2024г.

Излъчване: всеки понеделник от 13:00 часа

 

 

Джейми е във вихъра си, когато дава на хората точно това, от което се нуждаят.
Вземайки предвид най-голямата промяна в домашната кухня от десетилетия насам, а именно, че немалък процент от домакинствата притежават еър фрайър, Джейми представя два специални епизода, в които показва вкусни начини, чрез които максимално да се възползвате от вашия уред.

Въпреки, че еър фрайърът често се свързва с пържени и печени картофи, пилешки хапки, и бързи печива, „Ястия в еър фрайър с Джейми“ предлага многообразен поглед към възможностите на уреда. От вкусни, бързи и простички неща за похапване, до абсолютно впечатляващи ястия, Джейми споделя иновативни начини да използваме еър фрайъра за всякакви поводи. Той ще демонстрира как този готварски уред е спечелил своята репутация на любимо пособие, чрез любими семпли семейни храни. Разбира се, в своя характерен стил ще ги украси с допълнителен вкус и ще ни покаже брилянтни начини да обогатим нашия репертоар в кухнята.

Тази поредица ще ви предложи жизнерадостно и вкусно вдъхновение с ястия, специално предназначени за еър фрайър. Тя е подплатена и с хитри идеи и съвети, които Джейми открива докато опитва и разработва  тези рецепти.

И той не е сам -  във всеки епизод Джейми кани гост шеф, който да сподели своите топ съвети за любими ястия, готвени в еър фрайър.

Присъединете се към Джейми, който се вдъхновява и интегрира еър фрайъра в своето, и нашето ежедневие, както само той може. „Ястия в еър фрайър с Джейми“ е предаване, пълно с изкусителни блюда, приготвени посредством хитрини и трикове в готвенето, чрез които извличаме максимално потенциала на еър-файъра.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар