Translate

понеделник, 2 септември 2024 г.

Flip.bg – старт на учебната година с умни решения

Актуалната кампания Smart2School на технологичния стартъп, който предлага ремаркетирани телефони, таблети, лаптопи и смарт часовници, идва с многобройни предимства за децата и техните родители и насърчава финансово отговорни и екологични потребителски избори

 

 

Преди старта на новата учебна година родителите често се изправят пред
предизвикателството как да осигурят всичко нужно за учениците, устройствата им да са качествени и функционални, но и да не натежават излишно на семейния бюджет. Сега на тяхна страна застава Flip.bg – технологичният стартъп, който превръща интернет в дружелюбно място за продавачите и по-безопасно за купувачите на телефони, таблети и най-новодобавените категории лаптопи и смарт часовници. С тематичната кампания Smart2School, която продължава до 15 септември 2024 г., на разположение на потребителите е богато портфолио от ремаркетирани телефони, таблети, лаптопи и смарт часовници, с които да дадат старт на учебната година с умни решения.

Приоритет за Flip.bg са качеството и достъпността, както и първокласното потребителско изживяване. Всяко едно от предлаганите устройства се обновява по най-високи стандарти, като преминава строг технически процес на проверка, ремонт и почистване на хардуер и софтуер, включващ 67 специализирани теста. В допълнение клиентите се възползват от 2 години гаранция, 30-дневна политика за безплатно връщане и различни опции за плащане, включително вноски с 0% лихва. Като нови устройства на топ брандове се предлагат с до 40% отстъпка от пазарните цени и пристигат в специално изработена кутия, с нови кабели за зареждане и над 85% здраве на батерията.

На фокус в Smart2School кампанията на Flip.bg са следните продукти:

     iPad 9,7” /2018/ 6th Gen, 32GB

     iPhone 11, 64GB

     iPhone 13, 128GB

     MacBook Pro 13” 2020, M1 8 Cores, 8 GB, 8 core GPU, 256GB – с допълнителна отстъпка от 190 лв. за периода на кампанията.

„Предоставяйки като нови телефони, таблети, лаптопи и смарт часовници на достъпни цени, даваме на родителите възможност да направят избор без компромис с качеството и да насочат ресурсите си към други важни разходи, вместо да следват непрекъснато променящите се технологични моди. Не на последно място, по този начин те възпитават и отговорно отношение към околната среда, тъй като подходът на Flip намалява CO2 емисиите с впечатляващите 63% и подкрепя кръговата икономика, като позволява на семействата да се ангажират със смислени разговори за устойчивостта,“ казва Вера Петрова, управител на Flip.bg.

Успешната учебна година изисква добра подготовка, а кампанията Smart2School на Flip.bg предлага всички важни устройства за отлично представяне на учениците и е умното и устойчиво решение, идващо с редица предимства.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар