Translate

понеделник, 2 септември 2024 г.

„Черешката на тортата“ сервира екстремни преживявания в новия дом на „Игри на волята“

Две поредни седмици бивши участници от хитовото риалити ще тестват кулинарните си умения в полеви условия

 

 

Специални епизоди на „Черешката на тортата“ ни отвеждат директно в Дивия север на Българското Черноморие – новият дом на „Игри на волята“. Повлиян от духа на най-мащабния риалити формат, кулинарното предаване ще бъде по-екстремно от всякога в следващите две седмици. Домакини в тези необикновени епизоди на волята и добрия вкус ще бъдат едни от най-колоритните и борбени играчи от последните три сезона на “Игри на волята“. Кулинарното гуру шеф Иван Манчев временно взима временно функциите на Ралица Паскалева и Димо Алексиев да следи изкъсо представянето на всеки от участниците. Този път обаче арената ще бъде кухнята на „Черешката на тортата“. 

В първата седмица от специалния мини сезон своите готварски умения ще тестват вечно усмихнатата Денислава Велкова /сезон 5/, собственичката на салон за красота Моника Николаева /сезон 5/, хладнокръвната Мани Тонева /сезон 4/, безстрашният пожарникар Димитър Морунов /сезон 3/ и ландшафтният дизайнер Димитър Куков /сезон 4/. Те ще запретнат ръкави и отново ще се потопят в духа на „Игри на волята“, този път готвейки в екстремни условия навън. Прясна риба, шишчета с тофу, домашна тарама и модерна врачанска лютика са само някои от любопитните изкушения, които веселата компания ще може да опита в следващите дни. 

Атмосферата в най-вкусната надпревара ще бъде допълнена от живописните и малко познати съкровища на Дивия север, които крият повече от впечатляващи истории. Археологическият комплекс Дуранкулак, където е отрито най-старото обработено злато в света; Зеленият образователен център на Шабла, който развива важна културна дейност; Дуранкулашкото езеро с форма на ухо; Лагуната Шабленска тузла, чието дъно е покрито с лечебна кал и най-старият фар на Балканския полуостров, близо до който е намерена подводница от Втората световна война, ще се превърнат в арена за участниците.

Във втората седмица на „Черешката на тортата“ част от кулинарното племе ще станат играчите от сезон 5 – безкомпромисната бизнес дама Виолета Стайкова, впечатляващата акробатка Виктория Пенелова, шампионката по калистеника Цвети Станева и класиралият се на почетното второ място компютърен гений Момчил Василев, а към тях ще се присъедини моделът Илиян Цветков от четвъртия сезон на екстремната надпревара. За първи път те ще покажат на зрителите новите територии и арени в шестия сезон на „Игри на волята“, където воините ще тестват своите физически умения и воля.

Кой ще спечели кулинарната битка? Какви тайни крие Дивият север и как изглежда новият дом на „Игри на волята“? Не пропускайте да разберете от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар