Translate

понеделник, 16 септември 2024 г.

Храбри, Горди и Дръзки влязоха в грандиозен сблъсък на старта на “Игри на волята”. Силните станаха четвъртото племе в “Игри на волята” 6

 

Шестият сезон на “Игри на волята” започна на 14.09. с множество изненади и
посрещна новите племена на най-мащабния риалити формат - Храбри, Горди и Дръзки. Колоритните участници се включиха в грандиозна битка още със стъпването си в новия дом на предаването - Северното Черноморие.

Сред търсачите на силни усещания този сезон са европейският шампион по борба Микяй Наим, акробатът от Цирк дю Солей Александър Борисенко, Тик-Ток сензацията Ренета Георгиева, музикалният артист Павел Николов, както и двама от победителите в кастинг битките от сезон 5 - Георги Гешев и Изабела Здравкова.

Водещите на формата Ралица Паскалева и Димо Алексиев приветстваха новодошлите на чисто новата MAD MAX арена, която представи спиращи дъха препятствия и битка, изпитваща силата, бързината, ловката мисъл и храбростта на претендентите за победа. Въпреки своята огромна преднина на пъзела, Гордите бяха изпреварени от Дръзките, които си осигуриха уюта и комфорта на Резиденцията. Истински фурор предизвикаха Храбрите, които успяха да наваксат своето изоставане и да грабнат Стопанството, оставяйки Гордите без храна и подслон на Брега на отчаянието.

Стартира и вторият сезон на официалния подкаст на предаването - “След игрите” с ново студио и нова водеща - впечатляващата Ваня Запрянова. Нейни гости са двама от най-коментираните участници от сезон 5 - Мартин Николов-Елвиса и Денислава Велкова, които споделят впечатленията си за новия сезон, своите изживявания в кастинг битките и какво мислят за миналогодишния шампион Иван Рълев.

На 15 / неделя/ силните се превърнаха в четвъртото племе на най-мащабния риалити формат “Игри на волята”. Членовете на най-новия отбор бяха определени след оспорван и многокомпонентен сблъсък между новодошлите 16 кандидати, готови за победа.

Напрегнатата битка за последните 8 места в надпреварата раздели претендентите в два равнопоставени отбора - Оранжеви и Лилави. Играта се разви в няколко етапа, изискващи концентрация, добър баланс и точен мерник. Всеки от участниците трябваше да премине през Люлката на смъртта, планината от варели и змейката, демонстрирайки своите комплексни умения. Решаващ се оказа финалният етап, в който по-точният мерник и логическа мисъл на оранжевия отбор надделя над лилавия.

Радостта за новосформираното племе на Силните, което ще носи зелен цвят, се оказа краткотрайна, след като водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев информираха участниците, че ще трябва да обитават най-новата територия - Блатото. Там условията за живот и оцеляване са по-сурови дори от тези на Брега на отчаянието.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар