Translate

вторник, 11 юни 2024 г.

HISTORY Channel - „Най-големите загадки в историята“ – Сезон 4 /5x60’/

От 12.06. – всеки вторник от 21.05 ч.

 

Това е едночасова документална поредица, която разглежда водещите теории около най-енигматичните неразгадани мистерии в света. Домакин и разказвач е номинираният за „Оскар“ и носител на награда „Еми“ Лорънс Фишбърн. Всеки епизод разнищва тези пъзели с помощта на водещи историци, автори, учени и изследователи. От неразкрити престъпления до изгубени и заровени съкровища, както и смъртта или изчезването на известни личности, „Най-големите загадки в историята“ изследва възможните обяснения на някои от най-озадачаващите събития в света.


Извънземни от древността“- сезон 16 /10x60’/

Продължава от 12.06. – всяка сряда от 23.00 ч

 

Поредицата изследва противоречивата теория, че извънземни са посещавали Земята от милиони години насам. От ерата на динозаврите до древен Египет, от ранните пещерни рисунки до продължаващите масови наблюдения в САЩ, всеки епизод от тази хитова поредица дава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, разказите от първа ръка и обоснованите теории около този вечен дебат. Посещавали ли са разумни същества от космоса Земята преди хиляди години?

Дали един библейски патриарх е получил инструкции от 200 ангела от небесата? Дали древните гърци са били научени как да обработват метал от раса хора-риби? И може ли най-противоречивият фараон на Египет да е бил извънземно същество? Джорджио Цукалос и неговите експерти изследват тези теории в новите епизоди на култовия сериал.



 

Няма коментари:

Публикуване на коментар