Translate

вторник, 5 септември 2023 г.

Redmi 12 5G: Най-добрата 5G мощност при достъпните смартфони

 

Насладете се на 5G удобство на достъпна цена

 

 

Xiaomi представи Redmi 12 5G, модел с най-добрата мощност при смартфоните от
достъпния сегмент, предлагащ безпроблемна 5G свързаност, елегантен дизайн и изключителни потребителски изживявания на начална цена от 199 USD.

Захранван от мобилната платформа Snapdragon® 4 Gen 2, Redmi 12 5G може да се похвали с 4nm процесор с две производителни ядра и шест ефективни ядра, осигуряващи скорости съответно до 2,2 GHz и 2,0 GHz. Поддържайки до 16 GB RAM с разширение на паметта, можете да се докоснете до производителност на водещо ниво и 5G скорост на достъпна цена. Освен това, Redmi 12 5G поддържа възможност за допълнителна памет до 1TB,1 което държи всички ваши любими приложения, игри и съдържание на един клик разстояние.

Предлаган в три зашеметяващи цвята - Midnight Black, Sky Blue и Polar Silver, Redmi 12 5G се откроява от конкуренцията с премиум стъклен гръб и плавен деко дизайн на камерата. С дебелина само 8,17 мм2 телефонът не само изглежда страхотно, но и предлага невероятно усещане в ръката. С голям 6,79-инчов FHD+ DotDisplay екран и резолюция 2460x1080, Redmi 12 5G предлага завладяващо изживяване при гледанекато го прави идеален за игри и гледане на видеоклипове. Телефонът е сертифициран от SGS Low Blue Light³ заедно с най-новия режим на четене 3.0, което позволява на читателите да се наслаждават на съдържанието по-дълго време без умора на очите. Освен това, със своя рейтинг IP53, Redmi 12 5G е създаден да се справя с ежедневния прах и пръски.

Redmi 12 5G разполага със система с двойна камера, включваща мощна 50MP основна камера и 2MP камера за дълбочина, която осигурява естествен боке ефект  и повишава автентичността на вашите снимки. С Redmi 12 5G можете да разгърнете своята фотографска креативност в HDR режим, нощен режим или портретен режим и да заснемате видеоклипове с филмова рамка или режим time-lapse. Насладете се на седем популярни филтъра filmCamera, за да подобрите вашето фотографско изживяване  с изчисления на ниво пиксел и визуализации в реално време.

За да е винаги на ваше разположение, Redmi 12 5G има 18W Type-C порт за бързо зареждане5 и мощна батерия от 5000 mAh, за да е с вас през целия ден, поддържайки до 23 дни в режим на готовност, 179 часа музика, 32 часа четене или 27 часа възпроизвеждане на видео.6 Redmi 12 5G също поддържа 3,5 мм жак за слушалки и NFC за допълнително удобство и дори може да действа като IR дистанционно управление за другите ви устройства у дома.

Redmi 12 5G се предлага в три варианта - 4GB+128GB, 8GB+128GB и 8GB+256GB, с 4GB+128GB на цени, стартиращи от USD 199. Цените могат да варират в зависимост от пазарите.

В България смартфонът Redmi 12 5G ще се предлага във вариант 4GB+128GB на препоръчителна цена 399 лева от средата на месец септември.

---

1 Наличните конфигурации може да се различават в различните региони. Наличната памет и RAM са по-малко от общата памет поради съхранението на операционната система и софтуера, предварително инсталиран на устройството.

2 Действителните размери на отделните продукти може да се различават. Всички спецификации са предмет на действителния продукт.

3 Данните са извлечени от доклада от теста на SGS.

4 Устройството с IP53 е тествано за устойчивост на пръски и прах в присъствието на специфични лабораторни условия с класификация IP53 за защита от проникване, базирана на IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013

5 Захранващият адаптер се продава отделно в определени региони. За оптимална ефективност на зареждането препоръчваме да използвате захранващи адаптери, които поддържат 18W PD зареждане, или официални захранващи адаптери на Xiaomi от 18W или повече, ако има такива.

6 Данни от вътрешни лаборатории на Xiaomi. Действителният живот на батерията може да варира в зависимост от мрежовата среда, моделите на използване и други фактори. Максималният капацитет на батерията естествено ще намалее с времето и употребата.

7 Наличността на NFC може да варира между пазарите.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар