Translate

сряда, 23 ноември 2022 г.

Испанският хит „Малки случайности“ и още три завладяващи сериала тръгват по bTV Comedy

Най-новият сезон на „Слънчева Филаделфия“ стартира премиерно в ефира на комедийния канал
 
 
Вълнуващи и забавни вечери очакват зрителите на bTV Comedy с четири нови
заглавия, които тръгват от тази и следващата седмица.
На 23 ноември /сряда/ премиерно за българския ефир стартира най-новият петнадесети сезон на култовия американски ситком „Слънчева Филаделфия“ /It's Always Sunny in Philadelphia/. Щурата комедия за петимата приятели, които управляват най-пропадналия бар в Южна Филаделфия, ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:00 ч. /по два епизода/, а смехът с героите на Дани де Вито /Франк/, Роб МакЕлъни /Мак/, Чарли Дей /Чарли/, Глен Хауъртън /Денис/ и Катлийн Олсън /Ди/ отново е гарантиран.
Хитовият американски сериал „Марлон“ /Marlon/, базиран на личния живот на американския актьор Марлон Уейънс, също ще се погрижи за доброто настроение на зрителите на bTV Comedy. От 28 ноември /понеделник/, всяка делнична вечер от 23:30 ч., те ще могат да разпускат пред екрана със забавните и понякога противоречиви отношения между бившите съпрузи Марлон и Ашли. Двамата решават да останат приятели след развода в името на двете си деца, но опитът им претърпява пълен крах и води след себе си редица комични ситуации.
bTV Comedy ще изненада и почитателите на испанските сериали с премиерния хит „Малки случайности“ /Pequeñas coincidencias/, чийто сюжет свързва живота на двама непознати по необикновен начин. Марта и Хавиер не се познават и нито един от двамата няма намерение да усложнява живота си с нещо, камо ли с някого. Те никога не са обмисляли идеята да бъдат родители... поне досега. Двамата поотделно преживяват странен феномен, който ги подтиква да се потърсят неволно. А за да се намерят, ще им трябват много малки случайности. Епизодите на завладяващата поредица тръгват на 29 ноември /вторник/ и ще вървят всяка делнична вечер от 22:00 до 23:30 ч.
Ден по-късно, на 30 ноември /сряда/, започва американският комедиен ситком „Претъпкано“ /Crowded/. Всяка делнична вечер от 20:00 ч. зрителите ще могат да проследят забавната история на съпрузите Майк и Мартина Мур, чиито надежди за спокойно семейно гнездо се изпаряват, след като двете им големи дъщери Стела и Ший неочаквано се завръщат у дома след завършване на колежа, а заедно с тях
пристигат и бащата на Майк, неговата мащеха и синът на Алис.
Всяка делнична вечер от 21:00 ч. зрителите на bTV Comedy имат възможност да си припомнят епизодите на култовия български комедиен сериал „Столичани в повече“, а от 19:00 ч. вървят сериите на любимия на поколения българи „Алф“.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар