Translate

петък, 29 април 2022 г.

POCO достига нови висоти с мощния флагман POCO F4 GT

 Глобално представени са вече и безжичните слушалки POCO Buds Pro Genshin Impact Edition и часовника POCO Watch за потапящо и първокласно потребителско изживяване

 

 

POCO, популярната световна технологична марка сред младите потребители, обяви глобалната премиера на най-новия си флагман смартфон POCO F4 GT, издигайки мощността на ново ниво, заедно със слушалките POCO Buds Pro Genshin Impact Edition и POCO Watch - първият в историята AIoT продукт на марката.

Затвърждавайки потенциала си, POCO F4 GT осигурява впечатляваща производителност с 4-нанометров флагман процесор Snapdragon® 8 Gen 1, подкрепен от усъвършенствана LiquidCool 3.0 технология, плосък AMOLED дисплей с честота на опресняване 120Hz, изскачащи странични гейминг бутони и поддръжка на 120W HyperCharge зареждане. Междувременно безжичните слушалки POCO Buds Pro Genshin Impact Edition предлагат на потребителите потапящо изживяване при слушане – особено при любителите на гейминг на смартфони и феновете на Genshin Impact – с изцяло нов дизайн, AI самоадаптивно шумопотискане и 28-часов ултра дълъг живот на батерията[1]. В допълнение, новият POCO Watch, който има вградени повече от 100 фитнес режима, 24-часов проследяващ пулс и живот на батерията до 14 дни, е предназначен за любителите на фитнеса, които се грижат за своето здраве[2].

Щастливи сме да представим днес POCO F4 GT. С безкомпромисното потребителско изживяване на изненадващо достъпна цена ние вярваме, че POCO F4 GT ще бъде задължителен продукт за всички млади любители на технологиите, особено геймърите“, сподели Ангъс Нг, ръководител на Продуктовия маркетинг в POCO Global. „Вълнуваме се да обявим и първото разширение на POCO на своята гама от AIoT продукти, стартирайки с POCO Buds Pro Genshin Impact Edition и POCO Watch. За нас винаги е основен приоритет да отговорим на нуждите на потребителите чрез разширяване на портфолиото с продуктови предложения.“

POCO F4 GT: Мощен флагман , който предлага ненадмината производителност

С водещия 4nm процесор Snapdragon® 8 Gen 1 и осемядрен процесор, работещ на 3,0 GHz, POCO F4 GT със сигурност ще спечели младите хора, които се вълнуват от технологиите, особено геймърите сред тях. Мощният чипсет на Android увеличава производителността на процесора с 20% и тази на графичния процесор с до 50%. Междувременно POCO F4 GT предлага пълноценна LPDDR5 RAM с до 6400Mbps за по-кратко време за зареждане, заедно с подобрен UFS 3.1 ROM.

Истинският тест за мобилен смартфон за игри е регулирането на топлината. Изискването на малко устройство да работи за продължителни периоди може да доведе до лоша производителност. Поради тази причина POCO F4 GT е оборудван с най-новата технология LiquidCool 3.0, една от най-модерните охладителни системи в индустрията. Двойната VC охладителна система от 4860 mm² успява да понижи високите температури чрез мощна машина, оптимизирана за продължителен гейминг [3].

За да захранва мощността, POCO F4 GT разполага с първото 120W HyperCharge зареждане на POCO и голяма батерия от 4700 mAh, която може да бъде заредена напълно за 17 минути. А ако геймърите се нуждаят от още повече сила в средата на играта, POCO F4 GT може да зареди батерията си до 100% само за 27 минути[4]. POCO F4 GT притежава не само бързо време за презареждане, но и животът на батерията може да бъде оптимално запазен като предимство на неговата функция AdaptiveCharge. Тя предотвратява презареждането на батерията в критичния диапазон от 80% до 100% през цялата нощ[5].

Допълнителните изскачащи странични гейминг бутони са винаги в готовност за битка и са способни да се справят с 1,5 милиона натискания, като са тествани при повече от 100 популярни игри [6].. Тази конфигурация надминава очакванията. Това гарантира ненадмината стабилност, време за реакция и издръжливост. За да постигнете по-премиум гейминг изживяване, CyberEngine, един от най-добрите линейни мотори, налични на смартфони с Android, предлага повече диапазони на вибрации. POCO F4 GT е готов за всичко, което потребителите искат да постигнат, не само за продължителен гейминг на мобилни игри, но и при ежедневна употреба. Когато не са в режим на игра, страничните бутоните могат да се използват и като пряк път за бърз достъп в движение, за активиране на камера, запис на екрана или фенерче.

С натискане на бутон потребителите могат да включат екрана, който е покрит с най-новия 6,67-инчов плосък AMOLED дисплей на POCO и 10-битов TrueColor дисплей, който, когато се комбинира честота на дискретизация от 480Hz и честота на опресняване до 120Hz, кара екрана да оживява. Независимо дали гледате предавания или играете игри, истинският цветови спектър ще бъде налице на екрана. POCO F4 GT също така работи за едновременно поддържане на точността на цветовете при условия на слаба осветеност, като същевременно използва високочестотно PWM затъмняване, за да защити очите на своите потребители по време на продължителен гейминг. Дисплеят на POCO F4 GT е постигнал 15 рекорда за производителност на дисплея от Display Mate и е оценен като екран A+.

Верен на своята мощна същност, POCO добавя още една услуга към своя списък с встъпителни функции за най-новото устройство. Потребителите могат да се насладят на първокласното обслужване след продажба, което предлага еднократна безплатна услуга за ремонт на екрана през първите 6 месеца след покупката. В допълнение, абонаментната услуга на YouTube, YouTube Premium, ще бъде предварително инсталирана на POCO F4 GT. Освен това, клиентите могат да ползват YouTube Premium до два месеца безплатно. Това означава два месеца без реклами, офлайн гледане и непрекъснат достъп до видео и музикално съдържание в платформата Youtube.

Първите слушалки POCO Buds Pro Genshin Impact Edition: Осигуряване на най-завладяващо изживяване при слушане

Безжичните слушалки POCO Buds Pro Genshin Impact Edition са специално създадени за феновете на Genshin Impact. От момента, в който те се включат, феновете ще чуят познати гласови известия от емблематичния герой Klee. Просто ги извадете от кейса, вдъхновен от раницата на Klee, поставете ги и се отдайте на изживяването, сякаш вече сте стартирали играта.

Като един от първите AIoT продукти на POCO, POCO Buds Pro Genshin Impact Edition използват изкуствен интелект за автоматично регулиране на настройките за потискане на шума въз основа на околното ниво на шума и ежедневието на потребителя. Независимо дали става дума за слушане на музика, за среща с приятели или при забързано ежедневие, POCO Buds Pro Genshin Impact Edition предоставят най-доброто качество на звука и най-подходящия ANC режим за потребителя. По време на разговори всяка слушалка може да осигури отчетлив и ясен звук дори в най-шумната среда с усъвършенстван AI алгоритъм.

За още по-силно аудио изпълнение, всеки звук, който се доставя, е настроен и усъвършенстван от аудио професионалисти, за да създаде динамично изживяване. Всичко от аудиокнига до рок опера е представено с остър и ясен звук. 9-милиметровият композитен динамичен драйвер гарантира, че потребителят получава достъп както до обработка на звука на професионално ниво, така и до най-автентичния и детайлен звук. И за да не пропуснете нито един звук, функцията за индикиране на слушалките в ухото спира звука, когато бъдат извадени. Устройството е също така IPX4 водоустойчиво, предотвратявайки повреди от дъжд, пот и пръски.

POCO Buds Pro Genshin Impact Edition са създадени, за да предложат непрекъснато изживяване при слушане. Калъфът за зареждане може да издържи до 28 часа[7], а слушалките могат да се заредят в рамките на 10 минути. Кейсът може да се зарежда безжично, а слушалките са способни да направят същото за около час. Те могат да се свържат и към две устройства, което позволява на потребителите безпроблемно да преминават между източниците. Това означава, че превключването между смартфон и лаптоп, за да се присъедините към среща, е по-лесно от всякога.

Първият POCO Watch: Мощният фитнес помощник в ежедневието с фокус върху модата

POCO Watch е идеалният избор за фитнес ентусиастите, които искат да разкрият своя стил и индивидуалност. С разнообразие от различни цветове, POCO Watch е страхотен, но ефективен начин за проследяване на тяхното здраве. 1,6-инчовият AMOLED сензорен дисплей и ултра тънката рамка осветяват екрана със зашеметяваща яснота. Потребителите могат също да се откроят с повече от 100 персонализирани циферблата на часовника. POCO Watch обаче е нещо повече от модерен продукт – той е изцяло насочен към здравето и фитнеса.

За по-добро проследяване на вашия фитнес режим като например жизнените ви показатели при бягане по пътека или в моментите, в които изкачвате планина, мултисистемният GPS предлага по-голяма точност, докато използвате един от над 100-те режима на упражнения, които са инсталирани на POCO Watch. Той също така може да открие кога потребителят извършва различни дейности от бягане на пътека до разходка навън. Във връзка с функцията за наблюдение на съня, POCO Watch следи нивата на кислород в кръвта по време на сън. Заедно с тези функции, потребителите могат да научат как най-добре да коригират рутината си и начина си на живот чрез POCO Watch.

POCO Watch прави всичко това, захранван от батерия, която може да издържи до 14 дни. Това означава, че може да се справи с всякакъв тип активности, обиколки в парка или следобеден сън. Когато батерията на POCO Watch се изтощи, просто я включете в лесното за носене магнитно зарядно устройство и бъдете готови за следващото приключение.

Наличност на продуктите

POCO F4 GT ще се предлага в три цвята: Stealth Black, Knight Silver и Cyber Yellow. Ще е наличен в два варианта: 8GB+128GB и 12GB+256GB.

8GB + 128GB: Препоръчителна крайно клиентска цена 599€ в официалните канали за продажба.

12GB + 256GB: Препоръчителна крайно клиентска цена 699€ в официалните канали за продажба.

Смартфонът POCO F4 GT ще бъде наличен на българския пазар в началото на месец май.

POCO Buds Pro Genshin Impact Edition ще се предлагат на цена 69, а POCO Watch ще бъде наличен на ценa 79€ в официалните канали за продажба.

* Цените и наличностите варират между пазарите и каналите за продажба.

Моля, посетете po.co за наличност на продукти и подробна информация за продажбите във вашия регион.

-----------------------------------

Disclaimer

[1] Условия за тест за живот на батерията: Нивото на батерията на слушалките е 100%, силата на звука на слушалките е регулирана на 50%, режимът на кодиране на Bluetooth е AAC, а функцията ANC и режимът на прозрачност са изключени чрез настройката MIUI. Действителните часове на използване може да варират в зависимост от условията на използване, нивото на зареждане и факторите на околната среда.

[2] Данните са предоставени от вътрешни лаборатории. Действителните характеристики може да подлежат на промяна без предизвестие.

Функцията за измерване на кислород в кръвта (SpO) не е предназначена за диагностика, превенция, наблюдение, прогноза на заболяване, изследване на физиологични процеси или друга медицинска цел. Всички данни и проследяване трябва да се използват само за лична справка. Ако не се чувствате добре, моля, разчитайте на професионални медицински устройства или се консултирайте с лекар за помощ.

Типичният режим на използване се измерва въз основа на: зададени настройки по подразбиране, мониторинг на сърдечната честота, зададен 30-минутен интервал по подразбиране, включено наблюдение на съня /с изключено разширено наблюдение/, включено целодневно наблюдение на стреса, 2 пъти измерване на кислород в кръвта всеки ден, 24-часово непрекъснато проследяване на крачки, 50 известия, показвани всеки ден, 2 аларми, зададени всеки ден, 100 пъти проверка на екрана всеки ден, данни, синхронизирани с телефона по веднъж всеки ден, 35-мин. спортове на открито /с включен GPS/ всяка седмица.

[3] Данните са получени от вътрешна лаборатория.

[4] Данните се базират на вътрешно тестване от 2% до 100%, докато се играе Mobile Legends: Bang Bang с включен режим на производителност и усилване на зареждането. Реалните резултати могат да варират.

[5] Данните се базират на вътрешни тестове. Реалните резултати могат да варират.

[6] Данните се базират на вътрешни тестове.

[7] Общ живот на батерията с калъф за зареждане, изключено потискане на шума, 50% обем, AAC кодиран.

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар