Translate

четвъртък, 28 април 2022 г.

National Geographic - Сервиз SOS – сезон 10

Робсън и Уес Браун, актрисата Натали Роб от сериала „Emmerdale“ и телевизионният водещ и механик Ед Чайна. Стотната реставрация в „Сервиз SOS” ще включва амбициозно преобразуване на бензинова в електрическа кола

 

 

Хитовата поредица за реставрация на автомобили на National Geographic „Сервиз SOS“ се завръща на
малкия екран за своя десети сезон на 29 април, петък, с 10 нови епизода, които наистина не са за изпускане. Те включват специално юбилейно предаване за стотното преобразяване на кола и изненадващи гостувания на знаменитости. 

Всеки нов епизод представя различна трогателна и вдъхновяваща история на собственик, който заслужава безценната му класическа кола да бъде реставрирана, за да заблести отново в цялата си прелест. Автомобилният ентусиаст и търсач на части Тим Шоу и изкусният механик Фъз Таунсенд посрещат гостуващи знаменитости. Aнглийските футболни легенди Брайън Робсън и Уес Браун отделят време и енергия, за да окажат морална подкрепа в много специално представяне на реставрирана кола на стадион „Олд Трафорд“. В епизодите се появяват и други известни личности, почитатели на „Сервиз SOS“: Дейвид Бекъм, сър Пол Маккартни, телевизионният водещ, механик и специалист по двигатели Ед Чайна и актрисата от сериала „Emmerdale“ Натали Роб.

Дългоочакваният десети сезон започва с невероятно преобразяване на Fiat Uno Turbo. Някога автомобилът е бил гордостта на Джери, който обаче открил, че страда от рядка форма на рак на кръвта и сега няма възможност да поправи колата си. Джери изкарва няколко месеца на химиотерапия и първоначално показва подобрение. За съжаление, по-късно лекарите установяват, че ракът се е разпространил в гръбнака му. Екипът на „Сервиз SOS“ преодолява редица трудности, за да върне колата към някогашния ѝ блясък, а резултатът от постоянството и усилената работа ще изуми и най-големите маниаци на тема автомобили.

В следващ епизод, навярно най-трогателния в историята на предаването, представяме семейство Хау. Дъщерята на Стив, Дарси, е на концерта на Ариана Гранде в „Манчестър Арена“, когато терористична бомбена атака разтърсва живота на присъстващите. Дарси оцелява, но майка ѝ, дошла да я вземе, е убита. Преди трагичния взрив семейството искало да превърне своя Citroen HY Camionette от 1963г. в бус за продажба на млечни шейкове и кафе, но поради обстоятелствата това така и не се случва. „Сервиз SOS” се заема да сбъдне мечтата им. Това е едно от най-грандиозните представяния на преобразени автомобили в поредицата. Събитието се състои на стадион „Олд Трафорд“ и е организирано със съдействието на футболните легенди от „Манчестър Юнайтед“ Уес Браун и Брайън Робсън.

Сезонът включва и историята на Аш – електротехник от Хъдърсфийлд. Аш е горд собственик на VW Corrrado от 1992, но след като е диагностициран с рак, а после едва не умира от сепсис, той става неспособен да поддържа колата в движение и я оставя да гние зад индустриална постройка. Съпругата му Кристина знае колко много означава колата за Аш. Тя пише на Тим и Фъз с молба да върнат автомобила на пътя и да донесат така нужната радост в живота на Аш, който чака лекарите да потвърдят, че е оздравял.

Подробностите за специалната стотна реставрация в „Сервиз SOS” остават тайна, но предаването ще представи невероятен ремонт на класическа кола, върната от ръба на разрушението към нов живот като


ултрамодерен електрически автомобил.

Десетте нови епизода с водещи Тим Шоу и Фъз Таунсенд ще се излъчват от 29 април 2022, всеки петък от 21:00 само по National Geographic.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар