Translate

понеделник, 23 ноември 2020 г.

Даяна Ханджиева сложи край на отношенията си с илюзиониста Йордан Белев. Винопроизводителят Митко Манолев напусна „Фермата“ 6

Стоян Маджаров излезе на втори пореден елиминационен дуел във „Фермата“ 6

 

 


За втора поредна седмица гайдарят Стоян Маджаров защити мястото си в шоуто, като първи дуелист в битка за оцеляване на Арената. Решението на фермера на седмицата Мария да организира мъжка битка, се оказа по-трудно от очакваното, защото няколко дни музикантът се оплакваше от болки в ръката и крака.

След като обстойният медицински преглед показа, че Стоян няма никакви медицински основания да получи служебен имунитет от дуел, Мария реши да даде възможност на гайдаря сам да прецени дали може да се бори за оставането си в стопанството. Той призна, че не се притеснява да се бори на Арената, заради което Мария го номинира за първи дуелист, но отмени ратайските му задължения, за да му даде шанс да се възстанови напълно.

„Мария си изми ръцете, като направи така, че аз да реша съдбата си, а не тя моята, за да е чиста пред себе си, че не е направила грешния избор“, коментира с огорчение Стоян, който отново намери подкрепа единствено в лицето на адвокатката Милена.

„Не разбирам защо всички се нахвърлят върху слабия. Много по-достойно е да подадеш ръка и да помогнеш на падналия да стане“, обясни позицията си юристката. Конфликтът между нея и Мария се задълбочи, а взаимните нападки преминаха в шумен скандал и обвинения в неискреност. Участниците, които открито показват неодобрението си към Милена, застанаха на страната на фермера на седмицата и дори изказаха предположение, че адвокатката страда от психично разстройство и има нужда от лекар.

Застрашени от елиминационен дуел останаха Димитър, Калоян, Йордан и Петър. Пилотът е убеден, че Стоян ще избере именно него за предстоящия дуел, но дори и тази непосредствена заплаха не успява да

помрачи радостта от романтичната вечер, която той прекара с Даяна. Заформилият се любовен триъгълник между Петър, Даяна и Йордан премина през сълзи от ревност, романтични изповеди и завърши с приключване на отношения между актрисата и илюзиониста.

След като стана ясно, че бившата романтична двойка на стопанството се разпада по желание на Даяна, Йордан реши да запише видео послание, с което се изповяда пред годеницата си Камелия.

„Много се подхлъзнах за пореден път. Може би съм имал нужда от това, може би не съм осъзнал какво имам. Със сигурност не те заслужавам. Ти си единственият човек, който ме подкрепя. Безкрайно много те обичам. Ще те разбера, ако направиш това, което е най-логично“, призна илюзионистът през сълзи.

По-малко от месец преди финала на шоуто Димитър Манолев изгуби битката със Стоян Маджаров

Така всеобщият любимец на участниците във „Фермата“ 6 напусна стопанството и битката за голямата награда от 100 000 лева по-малко от месец преди финала на шоуто. Винопроизводителят от Мелник изгуби дуела срещу гайдаря Стоян Маджаров, което натъжи до сълзи останалите фермери. Развръзката на битката потопи в скръб всички участници, които приемаха Митко като „бащата“ на стопанството и го уважаваха за неговото трудолюбие и весел нрав.

„Без чичо Митко фермата няма да е същата! Той е добър, непринуден, постоянно усмихнат, знае всичко, работи много без да мрънка. Въпреки че е баща на три деца, сам беше като дете и влизаше във всяко предизвикателство с цялото си сърце“, коментира през сълзи стюардесата Ваня, а Мария призна, че за нея той е бил приятел, учител и баща.

Въпреки че е 14 години по-възрастен от опонента си, Митко се бори достойно на Арената и си тръгна доволен. „От моето участие искам зрителите да запомнят, че всяка работа трябва да се свърши както трябва или поне да се свърши!“, заяви той и обеща, че след края на шоуто ще събере всички участници на една маса.

Гайдарят Стоян не успя да преживее подобаващо втория си пореден спечелен дуел. „Сгреших в избора на съперник, не искам да се радвам на победата си!“, разкая се той, след като надделя над опонента си с 8 на 2.

Работливият македонец напусна шоуто, след като успя да вземе само една от четирите битки на Арената, показвайки повече знания за българските традиции и обичаи. Във всички останали игри Стоян демонстрира по-голяма бързина, сила и издръжливост.

Как ще бъде посрещнат неговият горчив триумф от останалите фермери и ще бъде ли избран за ръководител на седмичната работа в стопанството, ще стане ясно в понеделник, в 21.00 часа, по bTV.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар