Кои продукти се оказаха най-големите врагове и кои бяха
спасение за участниците в топ 10 ще разкрие за зрителите специалният епизод на
шоуто на 13 септември
Тази неделя в ефира на bTV започва финалният етап от надпреварата в топ
кулинарното шоу на добрия вкус. От 13 септември, всяка неделя от 20 часа, всеки
един от 10 топ хоби-готвачи ще се изправи с още по-голяма решителност срещу
своите опоненти в стремежа си да грабне престижната титла MasterChef и
мечтаната награда от 100 000 лева.
Преди участниците да
започнат със своите кулинарни изненади, зрителите и фенове на шоуто ще се
насладят на ретроспекция от най-силни и най-слаби моменти от тяхното
представяне до момента в шоуто. А 10-те топ хоби-готвачи са - носителите на
златна престилка Димитър Тончев и Куин Чан, Виолина Маринова, Красимир Низамов,
Елени Александрова, Ивайло Спасов, Петя Карабойчева, Николай Маджаров –
Файчето, Неда Соколовска и Добромир Ганчев – Добата.
По пътя до топ 10
най-голяма спънка за всички участници се оказват яйцата. Те са в основата на
две елиминации. В едната участниците трябва да приготвят три ястия с яйца, а в
другата – десерти. Най-предизвикателно и трудно за две трети от най-добрите
хоби-готвачи на България се оказва приготвянето на крем брюле и крем карамел.
И докато „обикновени“
продукти като яйца се оказват „врагове“ на хоби-готвачите, то продукти като
ориз, костен мозък, изцяло черните храни и любимите веган ястия и продукти на Chef Роу се оказват тяхното спасение и повод за истинско MasterChef вдъхновение.
Преди да започне
истинската надпревара за наградата от 100 000 лв. и престижната
титла MasterChef, участниците в този етап от шоуто ще трябва
да докажат още веднъж, че тяхното място е именно в топ 10. Какво ще бъде
предизвикателството пред тях и в крайна сметка ще има ли промяна в топ 10 на
хоби-готвачите, ще стане ясно в първите епизоди от есенния сезон на MasterChef 6.
Няма коментари:
Публикуване на коментар