вторник, 25 юли 2017 г.

Джаз и технологии на A to JazZ фестивал 2017За седма поредна година любимият A to JazZ фестивал се завърна с впечатляващи изпълнители, повече публика и технологични иновации. В началото на месеца в трите фестивални дни близо 3 000 любители на музиката и градската култура преминаха през фестивалната поляна, за да се насладят на хубавата музика и времето, прекарано с приятели. Много от тях минаха и през шатрите на виртуалния бар за бързи поръчки Speed.Bar. Иновацията идва от лидерите в онлайн разплащанията в България ePay.bg, а дебютът й на A to JazZ се реализира с генералната подкрепа на VISA.
 "Небесният" Ангел Ковачев, който представи дебютния си албум на A to JazZ, беше един от първите, които тестваха бързия бар. На него забелязахме и най-известния български оператор Бебо Халваджиян с прекрасната Алекс Енева и малкия Еди. Успяхме да щракнем и селфито им с Явор Янакиев, по-известен като "100 кила". Актьорът Ники Станоев и Рут Колева също минаха през бързия бар. „Всички сме сигурни, че бъдещето е в плащането с мобилни устройства, отпадат парите в брой и картите. Защо? Защото, вкарвайки телефона в процеса, ние вече можем да модифицираме целия набор от взаимоотношения, които възникват, когато се извършва покупко – продажба. Неща, които в момента не ни харесват, но приемаме за даденост, могат да се оптимизират чрез смарт технологиите“, разказа изпълнителният директор на Ипей АД Георги Маринов, след като лично тества бързия бар.
След A to JazZ виртуалният бар ще продължи своя живот на големите събития в страната, а също и в заведенията, които искат да обслужат повече хора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар