Translate

четвъртък, 20 април 2017 г.

Красавицата Радост Тодорова ще играе футбол в родния си град Враца



За първи път градът е част от футболния шампионат „Купата на Coca-Cola” 


На 22 април чаровната Радост Тодорова от отбора “Играчи FC” и представителка на страната ни в престижния конкурс „Мис Вселена“ през 2015 година, се завръща в родния си град, за да покаже своите умения на зеления терен. Това ще се случи по време на регионалния финал на „Купата на Coca-Cola”, който ще се състои в спортен комплекс „Христо Ботев”.
За първи път Враца ще бъде домакин на футболни срещи, част от ученическото първенство по футбол. Общо 14 са отборите от региона, които ще премерят сили на зеления терен, а победителят в съботния ден ще се класира за големия финал на „Купата на Coca-Cola”. Той ще се проведе между 9-11 юни в Русе и ще изпрати отбора-победител на незабравим спортен лагер в базата на европейския гранд „Спортинг“, Лисабон.
В съботния ден множество забавления и игри с награди очакват всички поддръжници на състезаващите се отбори. Врачанката Радост Тодорова, която е истински фен на футбола, ще направи няколко разигравания заедно със своите съотборници от „Играчи FC“ Ицака и Недко. Тя признава, че футболът е любимият й спорт и най-голямото удовлетворение й носи самата игра, както и фактът, че я учи на спортсменство.
Във Враца паралелно с футболните мачове ще се състои и турнир по виртуален футбол, в който ще премерят сили всички фенове на FIFA. Те ще се надпреварват за възможността да посетят атрактивното събитие за най-запалените привърженици на онлайн игрите - изложението Gamescom в Кьолн, Германия.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар