Translate

сряда, 28 декември 2016 г.

Марина Кискинова с атрактивен ретро микс на концерта „Коледни звезди“



Певицата и актриса Марина Кискинова участва със специално подготвена песен на традиционния коледен галаконцерт на Искра Радева, който се излъчи на 25 декември –
Коледа. На сцената тя изпълни песента Candy man в микс с емблематичния хит на Елвис Пресли Jailhouse Rock. За изпълнението си Марина подготви и специална хореография от атрактивни танци заедно с Илияна Димитрова и Дорина Пунчева. Стайлингът на певицата за концерта бе издържан в стил pin up – ретро секси визия с коса на букли и черно-бяла рокля от две части –  и пола до коляното на точки.
Галаконцертът „Коледни звезди“ се организира за 19-та поредна година от голямата българска актриса Искра Радева, като самата тя също участва в него със свои изпълнения. На сцената заедно с Марина Кискинова пяха и едни от най-обичаните български изпълнители – Маргарита Хранова, Йорданка Христова, дует „Ритон“, Росица Кирилова и други. Сред тях бе и 10-годишната Лидия Ганева, която представи България на Детската евровизия тази година. Именно с нея Марина Кискинова си направи селфи зад кулисите, като сподели в социалните мрежи, че малката певица й напомня за самата нея преди години, когато е обикаляла конкурсите за пеене в България и чужбина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар