Translate

понеделник, 21 март 2016 г.

Какво Ви очаква в бъдещето? Как да бъдете по-успешни утре?



„Технологиите са средство и инструмент за успешни бизнес и лични решения, а не самите
решения. Само подготвени хора биха могли да се възползват от тях и да извлекат ползи“ казва Пламен Русев, предприемач, инвеститор, филантроп и председател на Фондацията Webit.
Именно това е мисията на осмия поред ежегоден форум за технологии, иновации и инвестиции, част от Глобалните Събития Webit – Webit.Festival в София на 19-20 април (www.webit.bg) да подготви персонала, на компаниите, мениджъри, политици и основатели на фирми със знания и опит за променящата се среда в България и по света и да им помогне да бъдат по-успешни!
-В новите реалности на бизнес средата успешен бизнес се прави с познания, свързани с иновации, опазване сигурността на фирмената и лична информация, работа с големи данни,  за процеса на интеграция и работа с дигитални системи за управление, лоялност, продажби, мобилни технологии, облачни маркетинг услуги и други. Непознаването на тези теми прави  мениджъра неподготвен за вече случващата се дигитална трансформация на бизнеса, а няма друго събитие в България и региона, което да дава толкова много отговори и подготовка за настъпващите промени на всички нива в бизнеса, казва още Русев.
Няма друг технологичен и дигитален форум никъде в региона, а още по-малко в България,
който да посреща лектори от толкова високо ниво (а не просто регионални продавачи от фирми с големи имена). Сред водещите лектори са Президента на МастърКард в Европа, както и лидери на компании като MasterCard, IBM, SAP, Akamai, Google, Intel, Philips, Lego, Nokia
Networks, Европейската Космическа Агенция, НАСА.
Чрез Webit София цели и да се превърне в локация, на която се дискутира и решава дигиталното бъдеще на Европа. Редица политически лидери от Европейската Комисия, начело с Вицепрезидента г-жа Кристалина Георгиева, Президента на Европейските региони г-н Маркула, членове на Евро Парламента, представители на НПО и други организации ще бъдат в София за да обсъждат теми свързани с кибер сигурността, биотехнологии, развитие на предприемаческата еко система, умни градове, умна енергия, устойчиво развитие, технологии и медии.
------
Световната серия събития Webit e създадена от Пламен Русев, български сериен предприемач и инвеститор. Заедно със съпругата му Аниела Русева и международния им екип само за 6 години те наложиха събитията Webit сред най-престижните и влиятелни форуми за дигиталната икономика и като единица мярка за най-високо ниво място за среща на световни технологични, дигитални, маркетинг, рекламни и медия експерти.
Наред с това тяхната фондация Webit Ambassadors Foundation подпомага предприемачи от цял свят, като предоставя маркетинг ресурси, менторинг, и създава възможност за младите и иновативни компании да се свържат с инвеститори, медии и корпорации.
През 2014 г. над 1600 стартиращи компании кандидатстваха за този грант, от които 180 бяха избрани.
Първото Webit събитие се състоя в София през октомври 2009 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар