Translate

четвъртък, 1 ноември 2012 г.

Lenovo Think Pad-20 години безспорен лидер в бизнес лаптопите в света

Най-качествения, лек, тънък, надежден и здрав ултрабук в света  е модела на Lenovo Х 1 Carbon


14-инчовият ултрабук има висока 1600х900 пиксела резолюция и тегло само 1.36 кг. Направен е от карбонови нишки-изключително здрави и леки. Съотношението между карбоновите нишки и алуминия е 3:1. Изключително подходящ е за бизнес потребителите, тъй като е оборудван със специален модул, позволяващ им да имат връзка с Интернет дори, когато пътуват.С други думи подходящ е за работа в корпоративна среда. Здрав, надежден, лек Lenovo Х 1 Carbon покрива 8 стандарта на американската армия като удар, атмосферни влияния и др.
14 инчовия дисплей е с устойчива на надраскване матрица Gorilla Glass. Клавиатурата е с подсветка, което е полезна екстра за всеки преносим компютър от високия клас. Моделът предлага интегриран 3G мрежови модем, използва интегрирана графика Intel HD 4000 и се доставя стандартно с 4GB оперативна памет. Камерата му е с изключително висока разделителна способност. А при конферентни разговори-звукът е чист и ясен, благодарение на стерео микрофоните, които изолират страничните шумове.
Батерията на модела издържа 8 ч., а 85% от нея се зарежда за изключително кратко време-само за 30-35 минути, благодарение на наличната система за бързо зареждане RapidCharge.

Няма коментари:

Публикуване на коментар