Translate

вторник, 14 декември 2010 г.

5-те неща, които тя не иска да чува за бившата ви


Американски сайт и сексолози изготвиха списък на десетте неща, които вашата настояща приятелка не желае да чува за бившата ви половинка, особено ако от думите ви се подразбира, че новата ви е далеч по-неопитна в кревата.
Първата ваша реплика, която трябва да изкорените от съзнанието си или да не изговаряте никога в нейно присъствие е: "Тя беше много дива и страшно луда в леглото". Тези думи ще подлудят всяка жена, дори и настоящата ви приятелка да е порно звезда.
Следващото нещо, което половинката ви не желае да чува от устата ви, е признанието, че бившата ви е модел с много красиво тяло, но неприятно лице. Това би накарало всяка жена да се почуди кое в нея не е наред.
Третият съвет на сексолозите е да не споделяте, че в училище сте били най-готината двойка, на която всички са завиждали. Дори и да е било така, това ще подразни нейното самочувствие и вероятно приятелката ви ще ви откаже да прави секс с вас довечера. Извадете от съзнанието си идеята да й признаете, че бившата ви знае четири езика и в момента пише втората си книга. Ако го направите, вашата половинка вероятно ще се засегне, че "не струва" толкова, колкото предишната ви, посочва БГНЕС. "Бившата ми приятелка го правеше по този начин. Спри, не бива така", е реплика, която в никакъв случай не трябва да излиза от устата ви. Жените мразят чувството за вина и малоценност, следователно дори и да не е добра в леглото, сте длъжен да й го кажете по заобиколен начин като съвет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар