Translate

неделя, 22 май 2022 г.

Посланици, предприемачи, лекари и звезди връчиха медийните награди на VIP COMMUNICATION

 

Церемонията Balkan MEDIA Awards 2022 подкрепя изграждането на храма в родопското с. Забърдо

 

Гости от посолствата на балкански държави, предприемачи, любими звезди и светила в медицината връчиха медийните награди на XI-тото издание Balkan MEDIA Awards 2022, което съвпадна и с 16-ия рожден ден на организаторите - агенцията за публични комуникации ВИП Комюникейшън.  
Събитието откри и благотворителна кампания за изграждането на храм в популярното родопско село Забърдо.

Церемонията се проведе дни преди най-българския празник 24 май, а Църковното настоятелство на с. Забърдо се обърна с молба за финансова подкрепа. Банковата им сметка е: Църковно настоятелство с. Забърдо

BG77STSA93000022581565.

Партньори на събитието са мебелни вериги КАРЕ България и Еником, лидерите в дигиталния печат ФРЕШ ПРИНТ, козметичният гигант Рефан, виното на Едоардо Миролио и др.

ВИП Комюникейшън по традиция поема благотворителни кампании - дългогодишна е инициативата им за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.
Със средства от благотворителните събития на агенцията бе финансиран филмът на Ученическия арламент: "ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ".

VIP COMMUNICATION и нейните управляващи съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев са носители на почетни дипломи и награди, връчени им за заслуги в патриотичното възпитание на подрастващото поколение от най-големите родолюбиви организации – Международната организация на обединените Българи и Съюзът на военноинвалидните кооперации.  

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар