Translate

сряда, 29 ноември 2017 г.

Стартира 13-то издание на „Дни на предизвикателствата“


Ежегодният фестивал за спортове на открито, туризъм, екология и активен начин на живот е част от инициативата „София – столица на спорта 2018“. Дни на предизвикателствата 2017 се провеждат от 29.11 до 01.12. 2017г.
Сред презентаторите на фестивала ще бъде големият ни акро парапланерист Весо Овчаров, световен шампион по инфинити тъмблинг, чието име буди вълнение в екстремните спортове по цял свят.
Тази година в третия фестивален ден (1 декември) той ще представи на живо на сцената на аула „Максима“ своя филм за изминалия сезон с атрактивни 360-градусови кадри от небето над най-красивите места на България. Това се случва за първи път от много години, след като в предишни издания на „Дните“ натоварената му програма зад граница ни позволяваше да видим Весо само на голям екран в едни от най-обичаните спиращи дъха филми с негово участие. Всички присъстващи в третия ден на фестивала ще могат да се включат и в кратка дискусия и да му зададат лично своите въпроси.
Свеж музикален щрих ще оцвети в лирични цветове и без това пъстрата и наситена с много екстремно кино и вдъхновяващи презентации програма. Сред смелите приключенци и големи спортисти ще се открои нежната фигура на чаровната Миленита, която ще изпее неизпълнявано досега от нея парче, изцяло в духа на фестивала. На автентични латиноамерикански музикални инструменти ще й акомпанира перуанецът Пиеро като двамата ще бъдат чудесна музикална илюстрация на презентацията за Латинска Америка, с която ще бъде открита официално вечерната програма на фестивала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар