Translate

сряда, 5 февруари 2014 г.

Аз подарих книга на моето читалище



Компанията Dm в България обяви и старта на най-новата си социална инициатива „Аз подарих книга на моето читалище“. Тя се провежда, от 29 януари до 28 февруари 2014 г., съвместно със Съюза на народните читалища и е изцяло благотворителна от направени доброволци дарения.
Целта на кампанията е да се развива грамотността и общата култура на децата, а за реализирането й Dm разчита на своите клиенти, които могат да оставят детска или юношеска книга във всеки един филиал в страната. Компанията Dm ще ги предостави на различни читалища в страната, нуждаещи се от допълнителна материална база, по случай Националния празник на България – 3 март.
Клиентите, подкрепили dm в това начинание, ще получат талон за 10% отстъпка при следваща покупка.
През изминалата година от Dm в България бяха реализирани две други социално отговорни инициативи насочени към педагози, деца и техните родители. Първата образователна кампания на dm, „Слънчевите деца“, имаше за цел да покаже значението на правилната слънцезащита, а втората – „Веселите зъбки“ – по забавен начин да запознае децата и техните родители с правилната устна хигиена от най-ранна детска възраст.

Няма коментари:

Публикуване на коментар