Translate

четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Еротичен хороскоп

Какви сте в секса според вашия зодиакален знак? Коя е подходящата за вас половинка? Дали си подхождате? Какво можете да очаквате от партньора си?

И каква е вашата сексуална привлекателност? Отговорите на тези въпроси зависят от зодиакалния знак, под който сте родени.

Овен (21 март – 20 април)
Овен (21 март – 20 април)Мъжът: от него се излъчва силен, дори вулгарен сексапил. Ревнив е и не ви съветваме да го провокирате. Винаги върви неотклонно към целта. Обича да експериментира и да се люби в най-невероятни ситуации и места.

Жената: тя е ураган, обича диво и страстно и прави любов при всяка възможност. Има ли желание, не признава никакви пречки. Не се интересува особено какво мисли за това партньорът й.


Телец (21 април – 20 май)
Телец (21 април – 20 май)Мъжът: обича удобствата и обезпечеността. Сексът за него е хоби, не е шампион по изобретателност, но го компенсира с постоянство. Червеното бельо и парфюмът го възбуждат повече от съвършеното тяло.

Жената:
шампионка е по прелъстяване. Обича разкоша и съвършения секс с романтична любовна игра, ласки и целувки.



Близнаци (21 май – 21 юни)


Близнаци (21 май – 21 юни)Мъжът: докато не го укроти „единствената“, постоянно сменя партньорките си. Привличат го жени, които изпълняват всяка негова прищявка. Не обича рутината и има слабост към светлина и огледала.

Жената:
тя е остроумна и вълнуваща. Обича свободата и не понася да я ограничават. Често сменя партньорите си, не се ограничава със стандарта.


Рак (22 юни – 22 юли)


Рак (22 юни – 22 юли)Мъжът: той е галантен, обича красивите и интелигентни жени. Но когато най-сетне намери такава, става властен и обидчив. Държи на всяка цена да задоволи партньорката си.

Жената: има нужда от материална задоволеност и чести скъпи покупки. Не си представя секса без любов и се люби с голяма страст.



Лъв (23 юли – 23 август)


Лъв (23 юли – 23 август)Мъжът:
играе си с жените, но не понася те да го правят с него! Предварително решава за мястото и часа. Иска бързо да свърши със секса и после да слуша колко е велик.

Жената: живее, за да й се възхищават, импулсивна е и харчи много за еротично бельо. Всички мъже се обръщат след нея. За любимия е готова да свали луната от небето, но има нужда постоянно да я ласкаят.


Дева (24 август – 22 септември)

Дева (24 август – 22 септември)Мъжът:
не рискува, премисля, комбинира и взема под внимание и невъзможното. Когато е с някоя жена, ще я глези и ще я обгражда с внимание, но никога не можете да сте сигурни дали го прави от любов, или от пресметливост. Парите и властта го блазнят повече от жените. Срамежлив е, но е верен до гроб. Ако му кажете за какво си мечтаете, няма да ви разочарова.

Жената: тя е истинска дама. Иска любовна игра, за да е сигурна, че не е сбъркала в избора си, после се превръща във фурия.


Везни (23 септември – 23 октомври)


Везни (23 септември – 23 октомври)Мъжът:
той е чувствен, ласкав и всеотдаен. Специалист е по любовната игра и държи да задоволи партньорката, по възможност млада и неопитна.

Жената: смята се за олицетворение на чувствеността. Обожава допира, обича да я масажират и галят, по възможност на светло, за да видят колко е хубава.



Скорпион (24 октомври – 22 ноември)


Скорпион (24 октомври – 22 ноември)Мъжът:
обича да отмъква чуждите жени. Женското тяло е неговата страст и познава и най-тайните кътчета на удоволствието.

Жената: притежава неизчерпаема енергия, обича да харчи и да живее в разкош. Ревнува така, както обича. Лесно се възбужда, но да я задоволите е трудна задача.



Стрелец (23 ноември – 21 декември)


Стрелец (23 ноември – 21 декември)Мъжът:
за него завоеванието е по-важно от самия любовен акт. Експериментира само с жена, която успее да му стъпи на шията.

Жената:
не търси вечна любов, предпочита да си играе, цени свободата си. Обича природата и любенето на открито. Няма нужда от дълга любовна игра и експерименти.




Козирог (22 декември – 20 януари)


Козирог (22 декември – 20 януари)Мъжът: обича да се люби с всички удобства, на топло и чисто. Предпочита опитните жени, които знаят от какво има нужда. Винаги успява да разнообрази акта с нещо пикантно.

Жената: умее да обича като никой друг и да мрази за сто жени. За нея сексът е ритуал. Люби се бързо, обича да доминира и предпочита постоянните партньори.


Водолей (21 януари – 18 февруари)

Водолей (21 януари – 18 февруари)Мъжът:
обича разходките и романтичните целувки. Любовната му игра е чувствена, понякога дори прекалено продължителна. Понякога не е зле да го смушкате – резултатът си заслужава.

Жената:
поставя високи изисквания пред партньорите си. Любовната игра за нея е не по-малко важна от самия акт. Постепенно се разпалва, изрича възбуждащи думи и подготвя партньора за дяволска езда.


Риби (19 февруари – 20 март)

Риби (19 февруари – 20 март)Мъжът:
той е прекрасен събеседник, обича разкоша и екстравагантните жени (има слабост към бялото бельо). Ще го спечелите, ако го обграждате с постоянно внимание. Иска той да диктува ритъма и стила, обича опитните жени.

Жената:
облича се непретенциозно, но сексапилът просто струи от нея. Лесно се влюбва, но обикновено не в когото трябва. Иска да се люби веднага, но нежно (по възможност в джакузито).

Няма коментари:

Публикуване на коментар