Translate

вторник, 22 октомври 2019 г.

Роботите - вече са част от ежедневието ни


До 27 октомври изложбата в Сердика Център в София представя уникалните таланти на 10 робота

Робот – актьор е усвоил до съвършенство човешките емоции. Thespian обича да разговаря с публиката - пее, забавлява, прави комплименти, дори може и да излъже. Той е истинска шоу звезда.
Hero Mirror - Благодарение на иновативната технология Augmented Reality, вградена в огледалото му, можете да си изберете герой и той да се появи до вас в реални размери. Децата го обожават – възрастните също!
Robot Aibo – Роботът – домашен любимец Aibo няма как да не стопли сърцето ти. Игривото кученце веднага ще ти заплени с уникалния си характер. То прави всичко като едно истинско кученце – от чесане зад ухото до това да ви оближе лицето.Aibo, обича да бъде галено и да си играе с хората.
Robofish – Малкият Немо вече има робо-приятел! Robofish плува и се държи като истинска риба и дори се разбира много добре с другите обитатели на аквариума. Виж как се върти, свети и живее подводния си живот.
iPAL -роботът детегледачка, когато родителите отсъстват за дълго време от вкъщи и искат децата им да бъдат обгрижвани Той сигнализира при опасност. Помага на децата в ученето на чужди езици, играе си с тях и ги забавлява. Разработен е в Китай и е любимата детегледачката на китайските семейства. 
Chess player – Дали един човек е способен да победи професионален робо-шахматист? Гросмайсторът сред роботите ще може да предизвика трима опоненти едновременно. 
MISS FACE - е първият проект, който може да изпълни всяка мимика на човешкото лице. Вграденият изкуствен интелект позволява на робота да разговаря с хората, да разказва шеги, да се мръщи и, разбира се, да пее.
Dancing robots – Наближава истински робо-спектакъл. Робо-танцьорите превземат сцената. Те са признати за най – подвижните роботи на света и определено знаят как да впечатлят. Те се движат в такт с музиката и танцуват в синхрон като истинска денс-група и ще ви удивят и разчупят с уникалните си движения.
Роботът-гимнастик ALPHA пък ще ви събере очите, защото прави лицеви опори, тай-чи и всяко движение, което може да ви хрумне - върти и задвижва всяка част на тялото си и дори танцува! Управлява се лесно и на мига с Android приложението.
Консултантът от бъдещето Promobot също е тук. Той се ползва широко в бизнеса като асистент.Той може да разпознава и запомня хора, да разговаря с тях и да се разхожда наоколо. А после запазва любимите спомени като отпечатва снимките ти на хартия.




Няма коментари:

Публикуване на коментар