вторник, 5 март 2019 г.

Война в мъжкия отбор, неочаквано предателство и изненадваща втора номинация в Hell’s Kitchen България


За първи път гостите на ресторанта са доволни, но дали това ще удовлетвори шеф Виктор Ангелов?

Тази вечер зрителите на NOVA ще станат свидетели на нови конфликти в двата отбора на Hell’s Kitchen България. Мъжете ще стигнат до истински военни действия, а жените болезнено ще осъзнаят, че пътят към ада е постлан с добри намерения и само една от тях е достатъчна, за да създаде сериозни проблеми в кухнята.
След успешно приключената от женския отбор вечерна резервация в последния епизод и провала на мъжкия отбор, довел до изгонването на първия участник от състезанието – Даниел Дупинов, шеф Ангелов ще направи показно на отборите какво значи концентрация и как една грешна стъпка може да се окаже фатална. Мистичното изпълнение на нестинарите ще отключи сърцата на участниците и ще им даде сериозен урок по поведение в кухнята, за да успеят.
Дневното предизвикателство на шеф Ангелов ще постави основни готварски умения на участниците под въпрос. Дали ще се справят с печенето на месо или само ще се забавляваме с показното на Петко по майсторлък на скарата тепърва ще разберем? Ще има и един участник, който ще се радва искрено на първата си победа, а дали „сините“ или „червените“ ще грабнат приза за „по-добър барбекюрист“ ще видим довечера по NOVA. Едно е сигурно – спечелилите ще празнуват, а на загубилите ще им стане доста люто и горещо.
Ще се огънат ли жените под тежестта на поръчките и кой наистина ще провали отбора ще стане ясно тази вечер. Мъжете пък ще ни провокират с истински вражески действия, предателство в отбора и нов фаворит на шеф Виктор Ангелов. В крайна сметка гостите на ресторанта ще останат доволни, но един от професионалистите ще спечели заслужения гняв на шеф Ангелов и ще се окаже изненадващо в редиците на номинираните. Кой е той и защо шеф Виктор Ангелов реши да даде урок на един от участниците, ще узнаем тази вечер в Hell’s Kitchen .
Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар