Translate

понеделник, 3 февруари 2020 г.

Севлиево е домакин на кръгла маса „Общинското здравеопазване - минало настояще и бъдеще"


Събитието е по повод 140-годишнината на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ - Севлиево

Най-старото лечебно заведение в Севлиево - МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ става на 140 години. Честването е под мотото „140 години грижа за здравето на севлиевци“, а като част от поредицата събития на 6 февруари от 16:00 часа в зала 300 на Община Севлиево ще се проведе кръгла маса на тема „Общинското здравеопазване - минало, настояще и бъдеще“ под патронажа на председателя на Комисията по здравеопазване към Народното събрание д-р Даниела Дариткова и на Община Севлиево. 
Сред участниците в кръглата маса са народни представители, директори на лечебни заведения и здравни институции, представители на местната, държавната власт и бизнеса, общественици и експерти.
Специално за празника МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ организира концерт „Музика без граници“ от 18:30 часа в Дома на културата същия ден. 
От най-големите сцени този ден в Севлиево ще дойдат плеяда звезди: Александър Владигеров /тромпет/, Константин Владигеров /пиано и кларинет/, Милена Караджова /вокал/, Стоян Янкулов /ударни и перкусион/, Борис Таслев /бас/ и Стефан Камиларов /цигулка/. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар