Translate

неделя, 2 февруари 2020 г.

Лидл България и Асоциация „Родители“ удължават срока за кандидатстване в конкурса „Умници гладници“ до 18.02.2020г.


Съвместната инициатива - „Умници гладници“ цели по забавен и интересен начин да представи темата за здравословното и балансирано хранене на децата в училище. Удълженият срок ще даде възможност на повече педагози от областите София, Пловдив и Варна, където инициативата се провежда пилотно да се включат в конкурса.
Участието в конкурса ще даде възможност на 15-те най-добри методически разработки да бъдат включени в специален сборник, а три класа, избрани на лотариен принцип от селектираните 15, ще спечелят голямата изненада: посещение на шеф готвачите Манчев и Шишков в техния клас.
„Радваме се на голям интерес към инициативата, която дава страхотна възможност на учителите да разработят авторски уроци, като по интересен начин представят на децата темата за здравословното и балансирано хранене. За да им бъдем максимално полезни, като част от инициативата, разработихме специален материал, който да бъде техен пътеводител при провеждането на такъв вид урок. Учителите заемат ключова роля при формирането на хранителни навици при децата, затова вярваме, че нашата инициатива може само да ги подпомогне в този важен за децата процес“, сподели Яна Алексиева, изпълнителен директор на Асоциация „Родители“.
Срокът за подаване на разработките е 18.02.2020 г.
Повече информация вижте тук: https://corporate.lidl.bg/otgovornost/umnici-gladnici

Няма коментари:

Публикуване на коментар