Translate

петък, 29 ноември 2019 г.

Коледна обиколка на света в Сердика Център


На 1 декември ще бъде запалена Коледната елха със специалното участие на група „Сигнал“

Дядо Коледа идва на кораб в Испания, в Холандия децата оставят сено и моркови в сабо, за да нахранят кончетата му, в Швеция коза от слама е символ на празника, а в Норвегия хората крият метлите си, за да не могат вещиците да излетят с тях. Това са част от символите на най-светлия християнски празник, които ще оживеят в Сердика Център.
За един ден всеки посетител на търговския център ще може да обиколи света като събере печати в своя специален Коледен паспорт. От 2 декември осемте гари ще посрещат гостите, а при събрани девет печата могат да участват в томбола за голяма награда – луксозен седемдневен круиз за двама в Средиземно море.
Коледното настроение в Сердика Център стартира ден по-рано, на 1 декември, когато легендарната група Сигнал ще запали светлините на коледната украса и ще внесе настроение със своите вечни хитове от 18.00ч. 13-метровата пъстроцветна елха, украсена със стотици играчки, ще грее за всички посетители през целия декември.
Коледа е и любимият празник на Данчо Караджов, който с нетърпение чака семейството му да се събере на трапезата. Както повеляват традициите, ястията на Бъдни вечер са нечетен брой, за приготвянето им отговаря съпругата му, а той се включва в „заготовките“ и се грижи за уютната атмосфера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар