Translate

понеделник, 3 септември 2018 г.

Теленор предлага детския часовник Myki Тouch с план Джуниър на промоционална цена


Промоционалната  пакетна цена от 11,49 лв. на месец е заедно с двугодишен абонамент за план Джуниър 7.99. Предложението е валидно за всички нови и настоящи клиенти на оператора до 2 октомври 2018 г. или до изчерпване на количествата при сключване на нови 24-месечни договори за лизинг на MyKi Touch с лизингова вноска 3,50 лв. на месец и за мобилни услуги на план Джуниър 7.99 с месечен абонамент 7,99 лв. на месец.
Myki Тouch позволява на родителите да комуникират с детето си и да следят местонахождението му чрез специалното безплатно приложение MyKi Watch. С
детския часовник, децата могат да се обаждат и да получават обаждания, както и да получават и изпращат съобщения. MyKi Touch разполага и със SOS бутон за бързо набиране при необходимост. Часовникът е подходящ за деца на възраст между 4 и 12 години и освен в синьо и розово, вече се предлага в четири нови цвята – зелен, жълт, бял и черен.
Абонаментният план Джуниър 7.99 включва неограничени минути за разговори с мобилната мрежа на Теленор, 50 минути за разговори с останалите национални мрежи и за роуминг в Зона ЕС и мобилен интернет в България и в роуминг в ЕС.
Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

Няма коментари:

Публикуване на коментар