Translate

събота, 28 септември 2019 г.

Проведе се второто издание на единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и пре-скрининг в България – SCALE UP Your Career


Събитието на 26-ти септември бе организирана от JobTiger и Career Guide.
В Интерпред - СТЦ София се събраха най-добрите експерти в кариерното развитие, международни лектори и топ компании, с цел да помогнат на талантливите и амбициозни хора да открият удовлетворяваща кариерна реализация. Посетителите имаха възможност да се срещнат директно с представители на фирмите участници и да получат реална представа за възможностите за кариера при тях. Голяма част от компаниите проведоха игри-казуси, чрез които се определят подходящи кандидати за развитие при тях. За редица от участващите в тези игри, това бе директна възможност за професионална реализация.
Мисията на SCALE UP Your Career е да помогне и провокира хора с опит, които търсят кариерна промяна да направят скок в своето професионално развитие. Посредством фирмени казуси представени пред участниците в рамките на конференцията, те ще могат да планират издигането си на по-високо кариерно ниво.



Няма коментари:

Публикуване на коментар