неделя, 4 ноември 2018 г.

Плеймейтката Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев-Джизъса влизат в „Биг Брадър: Most Wanted“Говори се, че моделката и ексфутболистът ще се сгодят в предаването. И ще се оженят както Алекс и Дани Петканови.
Още един футболист ще влезе в Big Brother: Most Wanted – Стойко Сакалиев.
Сред сигурните участници са - Жени Калканджиева, Джулиана Гани, Албена Вулева, актьорът Станимир Гъмов, рапърът Стефан Иванов, по-познат като Уош МС и Миглена Каканашева-Мегз .
Сред предполагаемите участници са  поп-фолк певицата Мария, плеймейтката Златка Димитрова, боксьорът Тервел Пулев, фолкиконата Сашка Васева и олимпийската ни шампионка Станка Златева.
Може би ще влезе и фолк певицата Емануела.
От кухнята на продукцията издават, че в ефира ще видим и артистичен гримьор, което вдъхна надежда в мнозина фенове, че Валентин Кулагин ще се върне в Къщата с нови пиперливи изказвания.
„Уникалното при „Биг Брадър: Most Wanted“ е, че събира силни играчи, които познават играта, голяма част от тях са участвали в нея и преди, познават я и за тях това е шанс да тестват нови стратегии и да надскочат собствените си възможности“, споделят продуцентите на шоуто.


Снимка: monitor.bg
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар