петък, 13 юли 2018 г.

По-малко от седмица до първия концерт на Bob Moses в България


Носителите на Грами прaвят предпремиера на песни от предстоящия си албум в Yalta Club на 18 юли преди голямото си северноамериканско турне

Остава по-малко от седмица до първото гостуване на Bob Moses в Yalta Club на 18 юли, когато канадското електронно дуо ще представи песни от предстоящия си албум в ролята на гост и хедлайнер на TAKEOVER LIVE – новият клубен формат на Любо Урсини в Room 2. 
Тази година Bob Moses се завърна с чисто нов сингъл Heaven Only Knows и анонс за цял албум, който излиза през есента и ще има своеобразна предпремиера на живо по време на първия TAKEOVER LIVE. Гостуването в Yalta Club е едно от малцината европейски участия  в календара на електронното дуо, което ще свири само в Истанбул и София, преди да отлети за гиг на испанския музикален фестивал Benicàssim. Концертът на Bob Moses в София е истинска генерална репетиция за голямото северноамериканско турне Battle Lines със специалното участие на Mansionair, което започва през есента.
Освен новите си парчета, спечелилото награда Грами канадско дуо на Tom Howie и Jimmy Vallance ще представи най-големите си хитове от предишните си издания и суперуспешния дебютен албум Days Gone By от 2015 – Tearing Me Up, All I Want, Like It or Not, Talk, Winter’s Song и Too Much is Never Enough. Хипнотичната любовна музика на Bob Moses е най-подходящият старт за нов формат, посветена само и единствено на чувственото изживяване с емоционална електроника. TAKEOVER LIVE е естествено продължение на едноименната концепция на Любо Урсини за дълги диджей сетове в интимната индустриална атмосфера, която поставя музиката с определено послание на първо място.
Седмичното събитие е замислено като вечерен ивент след края на работния ден, който се възползва не само от дискретния мрак на Room 2, но и от обновената лятна градина пред клуба – идеално място за коктейли и лек разговор преди гига на канадското дуо в залата на TAKEOVER. Диджей сетовете за вечерта на 18 юли са на Любо Урсини. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар