събота, 2 юни 2018 г.

Държавната болница “ВИТА” в Поморие стартира с уникални предложения за своите пациенти


Направените резервации до момента надхвърлят 900

Предстои официалното откриване на държавната болница към Министерство на отбраната „ВИТА” – клон Поморие, което ще се състои на 3 юни. Още от следващия ден лечебното заведение в черноморския град започва работа с пациенти, като  предстои настаняване на 12 души. Първият регистриран пациент ще получи един безплатен ден престой и допълнителен подарък от болницата. Желаещите да ползват услугите на „ВИТА” в Поморие, само до този момент, вече надхвърлят  900 човека.
Многопрофилна болница за продължително лечение и рехабилитация  (МБПЛР) „ВИТА” – клон Поморие  ще извършва медицински дейности по три направления – физикална и рехабилитационна медицина, продължително лечение по вътрешни болести и продължително лечение по нервни болести. Разположената между два бряга болница към Министерството на обраната вече има изготвен ценоразпис, който ще очарова пациентите с атрактивните си цени. Базата разполага и със самостоятелна кухня и ресторант, като един храноден (закуска, обяд и вечеря) ще струва 10 лева. Нощувките в болницата са разпределени според пациентите в три категории.
Цените за един леглоден включват лекарски преглед и три медицински процедури /без масаж/. Всички категории пациенти ще бъдат застраховани срещу 1 лев на ден. Военноинвалидите и военнопострадалите ще ползват 25% отстъпка за храна от стойността на оклада и стойността за леглоден.
Екслузивната оферта на „ВИТА” е 5 дни лечение на море и 5 дни лечение на планина. Уникалният 10-дневен пакет включва нощувките и пълен храноден за всичките дни престой в базите на болницата в Поморие и Велинград, както и три процедури и медицински преглед, на обща стойност 300 лева.Болницата разполага с денонощно охраняем паркинг за автомобилите на пациентите срещу такса 2 лева /без ДДС/.
Тържественото откриване на МБПЛР „ВИТА” – клон Поморие ще започне с водосвет за здраве и обзорно слово на управителя на болницата полк. д-р Любомир Крантев. С почетен караул ще бъде вдигнато знамето на „ВИТА”. Гостите ще имат възможността да разгледат реновираната медицинска база, а за доброто им настроение ще се погрижат Орлин Горанов, изпълнителката на народни песни Гуна Иванова, квартет „Армейска песен”, Емилия Валенти от „Гласът на България” и други. За празничното настроение ще допринесат Националната гвардейска част и Гвардейският духов оркестър.

Събитието ще уважат лично вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, зам.-военният министър Анатолий Величков, председателят на парламентарната комисия по отбрана ген. Константин Попов, началникът на отбраната ген. Андрей Боцев, командирът на военно-морските сили и други официални  лица.Няма коментари:

Публикуване на коментар