вторник, 15 март 2016 г.

Absolut събра над 1500 души на третото събитие „The Pool Party” от концепцията Reinvent в басейна на хотел Родина
Гостите видяха на живо третата Reinvent инсталация, на тема “Everything Lives”, дело на
концептуалния артист Златимир Араклиев. По покана на DOMA Art Fondation за музикалната програма на Reinvent The Pool партито се погрижихa Ali Güney и DJ Doo - един от основателите на най-активния лейбъл на електронната ъндърграунд сцена в Белгард - Beyond House. Българското участие зад пулта беше от страна на Mr. Vanderley.
Инсталацията представляваше микс между "добавена" и "смесена реалност", провокация към участниците да преоткрият възприятията си за комуникация и усещане за света.
На същото място, часове по-рано се състоя и българския етап от Absolut Invite – един от най- престижните и известни бармански конкурси в света. В рамките на два дни, общо 10 двойки бармани демонстрираха свои авторски Absolut коктейли, a на партито по-късно гостите опитаха нови интерпретации на класически напитки, вдъхновени от темата The Pool Party - „Sex on the beach“,  “Blue Lagun” и  „Melon Ballzzz“. На финалa на Absolut Invite журито избра отбора на The Cocktail Bar – Александър и Никос, които ще представят страната ни на световния финал на конкурса в Швеция.
Двамата впечатлиха гостите в басейна с коктейла Sofia Mule (водка, фреш от лайм, домашен сироп от джинджифил и домашно приготвена розова лимонада).

Няма коментари:

Публикуване на коментар