Translate

вторник, 31 март 2015 г.

Правителственият "Авиоотряд 28" ще плати за 2015 г - 48 000 лв. за кетъринг

Това става ясно от обявената обществена поръчка за доставка на хранителни продукти,
алкохолни, безалкохолни напитки и консумативи за бюфета на правителствените самолети "Еърбъс", "Фалкон" и трите хеликоптера, които се ползват приоритетно от президента, премиера и министрите, предаде БГНЕС.
В средата на април "Авиоотряд 28" предстои да избере фирмата с най-изгодна оферта.
Според обявлението на борда на самолетите и хеликоптерите ще се пие само 12-годишно шотландско уиски, лондонски джин, руска водка и ликьор от ирландско уиски и сметана. Сред ордьоврите ще има и такива със скариди, синьо сирене, кайзер пастърма, филета, луканки, риби, ементал и маслини.
Ползващите услугите на "Авиоотряд 28" ще консумират предимно леки основни ястия от
телешко месо и риба, както и деликатеси като октопод, калмари, омари, сьомга на скара . Предвидено е и специално вегетарианско меню - броколи със синьо сирене, зеленчукова лазаня. Десертите също ще са разнообразни.
"Не са много средствата, които са определени, като това е прогнозна сума, която най-вероятно няма да бъде изхарчена за годината. Ние не определяме какъв ще бъде кетърингът, а протоколът.С тяхните изисквания се съобразяваме. До три часа ние не поръчваме и топла храна. С цел да правим икономии", коментира Венелин Рачев, изпълнителен директор на „Авиоотряд 28".

.



Няма коментари:

Публикуване на коментар