Translate

четвъртък, 26 март 2020 г.

Съдбовни решения след вечерта на истината в „All Inclusive“


Не пропускайте новите епизоди на сериала в петък по NOVA

Комичните перипетии на приятелските семейства Сиромашки и Чобанови и тяхната забавна ваканция на родното Черноморие ще радва зрителите всеки петък, но вече с час по-рано – от 20:00 ч. по NOVA. Комедийният сериал „All Inclusive продължава да дава така необходимите в момента глътка свежест, положителна енергия и много смях в телевизионния ефир.
В предстоящия епизод ще видим изненадващото решение на Марияна /Елена Атанасова/, след като осмисля новината за изневярата на съпруга си Христо /Ненчо Балабанов/. Разкритието идва като гръм от ясно небе за нея, защото никога не се е съмнявала в предаността на мъжа си. В борбата с разочарованието, Марияна предприема противоречиви ходове, между които непрекъснато се лута. Близките ѝ се опитват да бъдат опора, но до какво решение ще стигне тя самата – ще стане ясно утре вечер.
Надя /Йоанна Начева/ също се бори със себе си. Разстроена от разкриването на голямата семейна тайна, тя импулсивно търси утеха при Мартин /Алекс Иванов/. След тяхната първа целувка, обаче, тийнейджърката се чувства още по-объркана. Надя се самообвинява, защото има приятел в София, а започва да осъзнава симпатиите си към друг.
Самообвиненията застигат и Елена /София Маринкова/ след неволно разкритата лъжа относно мечтата им с Пламен /Любен Кънев/ за второ дете. Разбрала своята грешка, тя е твърдо решена на всичко, за да не изгуби любовта на мъжа си. Елена се хвърля в рисково предизвикателство, за да му докаже своите чувства, а малкият Сашко /Силвестър Велячки/ се превръща в усърден вестоносец в комичните спорове между двамата си родители.
Сашко се оказва с ключова роля в семейните отношения и се опитва да помогне на всеки. Неговата баба Евдокия /Нели Монеджикова/ също намира единствения си верен съюзник в лицето на любимия внук. Тя буквално се сблъсква с истината и реалността, разиграваща се пред очите й. Евдокия изпада в ситуация, в която може да се довери само на Сашко. Какво ще предприеме хитрото хлапе, не пропускайте да разберете този петък /27 март/ от 20:00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар