неделя, 12 януари 2020 г.

LG подобрява B2B иновациите съвместно с Microsoft


LG лансира автомобилни инфотейнмънт системи и мениджмънт на сгради съвместно с Microsoft Azure Cloud и изкуствен интелект

LG работи с Microsoft да създаде автомобилни инфотейнмънт системи, програми за управление на сгради, както и други колаборации от бизнес към бизнес. Както беше обявено на CES 2020, LG избира Microsoft Azure и услугите за изкуствен интелект, за да подобри дигиталната трансформация на LG в B2B и да се превърне в двигател на растежа.
Преди година, LG започнаха да си партнират с Microsoft, за да подсилят и още повече да увеличат растежа на автономните коли и инфотейнмънт системите си. LG ще разшири обхвата на новите си проекти отвъд автомобилния сектор и още повече в търговското пространство.
LG планира да подобри системите си за управление, за да активира повче опции за контрол на енергията в сградите (BECON) и развитие на HVAC /отопление, вентилация и климатизация/ системата по-добре, с помощта на Azure. Докато разпространява BECON системата по света с помощта на Microsoft, компанията ще развие още по-нова нейна версия с Azure cloud с двойна функция, включваща услуги за изкуствен интелект.
Интеграцията на Azure в инфотейнмънт решенията на LG ще подобри още повече преживяването в колата. Това е така благодарение на невероятната комбинация от LG webOS Auto и платформата на Microsoft за свързани автомобили, за да доведе до ново поколение свързани превозни средства. За следващата версия на webOS автомобилите, LG ще допринесе с нови HMI (интерфейс за човешка машина) преживявания, особено в забавлението в колата и ефикасността на работното място.
Системата за инфотейнмънт на LG ще интегрира виртуален личен асистент, технология от LG подкрепена от решенията за виртуален асистент на Microsoft, както и собствените виртуални асистенти на производителите на коли, за да подобри бранд преживяването и да предостави множество свързани услуги за крайния потребител. Този иновативен софтуер е създаден, за да ускори финансовото изражение на новите дигитални услуги.
Microsoft допълва перфектно технологиите предложени от LG и създава синергия за решенията на LG за B2B. Нашата работа с Microsoft ще помогне да се създаде конкурентност и да се достигне дигиталната трансформация на LG за бизнес средата, под формата на двигател на растежа за бъдещето,” казва Д-р Лий Санг-йонг, старши вице-президент и ръководител на Automotive & Business Solutions Center към LG Electronics.
Microsoft вдъхновява мобилнитe компании да се променят дигитално и да идентифицират нови бизнес възможности. LG насърчава иновациите и снабдява потребителите с нова добавена стойност на услугите, построявайки собствени дигитални способности и култура ръководена от данните,“ казва и Санджей Рави, генерален директор на Automotive Industry в Microsoft Corp.

Няма коментари:

Публикуване на коментар