четвъртък, 14 юни 2018 г.

Новите геймърски компютри Lenovo Legion™ са стилни отвън и мощни отвътре


Lenovo™ с дебют на новите лаптопи, Towers и Cubes на E3

Елегантният нов дизайн на лаптопа Lenovo Legion Y730

Lenovo продължава да осигурява на потребителите ненадминато и мощно геймърско преживяване с най-новия хардуер за лаптопи, Tower и Cube. На E3 беше представено новото семейство от геймърски компютри – лаптопите Lenovo Legion Y730 и Y530, Tower T730 и T530 и Cube C730 и C530. Независимо от форм фактора, тези мегамощни машини предлагат всичко необходимо за безупречно преживяване с най-популярните игри в момента – от изпълнените с екшън бойни съревнования до епичните ролеви приключения. Всяко устройство е снабдено с усъвършенствани вентилационни системи, за да можете да продължите да играете безпроблемно, дори когато надпреварата се нагорещи.
Специално за геймърите, които ценят не само съдържанието, но и стила, най-новите предложения на Lenovo Legion са модерни и естетически издържани. Подобренията идват от обратната връзка на хиляди геймъри – професионалисти, родители, студенти. Новите устройства са солидни и изглеждат еднакво добре както в гейминг среда, така и пред колегите. Основното нещо, върху което се съсредоточава екипът на Lenovo е гаранцията, че всеки компонент в новите устройства Lenovo Legion е направен така, че да носи силни резултати и потапящо преживяване. Те могат да се справят с почти всяко предизвикателство – както в игрите, така и в професионалния начин на живот.
От офиса до дневната – лаптопите Lenovo Legion Y730 и Y530 
Новите лаптопи Lenovo Legion са създадени за геймърите, които постоянно са в движение и обичат да пътуват без много багаж. Представете си какво е усещането да изгаряш от очакване да излезе най-новата любима игра, но да те очаква важна среща същия ден. Вместо да носиш два лаптопа в една чанта, Lenovo Legion Y730 и Y530 съчетават две машини в едно елегантно решение, като безпроблемно преминават от работен в игрови режим. Лаптопите Lenovo Legion Y730 са направени от прецизно обработен алуминий и са анодизирани в изтънчен метален цвят. Екранът (full HD IPS) е кантиран със супертънка рамка. Гарвановочерният Lenovo Legion Y530 пък е с фин, но предизвикателен капак, с елегантна подсветка, излъчвана от буквата „О“ в емблемата на Legion. Благодарение на изтънчения дизайн на новите лаптопи геймърите вече няма да се безпокоят от евентуалните укорителни погледи на бизнес срещи.
Lenovo Legion Y730 е първият геймърски лаптоп в света с аудио система Dolby Atmos®, която осигурява спиращо дъха преживяване за потребителя. С нея се потапяте в богатата и дълбока атмосфера на играта. Новият лаптоп Lenovo Legion Y530 по подразбиране поддържа Dolby Audio™, което осигурява силен и ясен звук.
Lenovo Legion T530 с гейминг монитор от аксесиоари на Lenovo
Преносимост – Lenovo Legion C730 и C530
Lenovo Legion C730 и C530 са разработени специално за запалените геймъри, които се нуждаят от лек и портативен форм фактор, но не са готови да жертват ползите на настолния компютър. Новите кубове, решени в преносимо 19L лаптоп шаси в метално-сив цвят, са по-компактни и по-леки от своите предшественици. Така можете да носите машината си буквално навсякъде. Dolby Atmos на Lenovo Legion C730 и C530 осигурява въздействащ звук3, който потапя геймърите още по-дълбоко в атмосферата.
Две кули мощ – Lenovo Legion T730 и T530
Lenovo Legion T730 и T530 са в центъра на геймърската инсталация. С изящния си дизайн, събран в 28L шаси, гарвановочерният Lenovo Legion T530 е със същата елегантна текстура като лаптопа Y530, излъчваща красива светлина от бутона за включване и изключване на захранването. Lenovo Legion T530 е с червена светлина зад вентилационните отвори, а Lenovo Legion T730 е с външно и вътрешно RBG системно осветление, поместено зад прозрачен страничен капак, разкриващ машината отвътре.
Благодарение на дълбокия, динамичен звук, осигурен от Dolby Atmos3 на новите Tower Lenovo Legion, можете да чуете стъпките на врага преди всеки друг и така да си осигурите тактическо предимство, още преди да е настъпил ударът. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар