вторник, 27 септември 2016 г.

Испанският графити артист VINO ще закрие тазгодишното издание на Sprite Graffiti Academy 2016Събитието ще се състои на 1 октомври в парка Заимов (входа откъм бул. Янко Сакъзов)
от 10:00 ч. Световноизвестният артист ще се включи в workshop с родни райтъри, участниците от първата лятна графити школа в България - Sprite Graffiti Academy @TheSite, както и с всички желаещи да хванат флакон за първи път в ръка. Един от всички участници в @SGA2016 ще получи страхотната възможност да замине за Барселона за обиколка на фабриката на Montana, разходка из галерията за street art и среща с местни райтъри от 27-ми до 30-ти октомври.
Sprite Graffiti Academy 2016 @TheSite започна през месец юни и продължи до 20-ти август, като бе с абсолютно свободен достъп и напълно безплатна.
--------
През 2015 г., ежегодният фестивал на графити артистите в България - Sprite Graffiti Fest, променя своя формат и се превръща в Sprite Graffiti Academy. Новосъздадената графити академия е насочена към подкрепа на бъдещото развитие на графити артистите в страната ни и включва поредица от събития с участието на успешно реализирали се в световен мащаб графити-артисти. По този начин, младите райтъри имат шанса да усъвършенстват своите умения и да научат повече за множеството възможности за тяхната бъдеща професионална реализация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар