Translate

вторник, 2 ноември 2010 г.

Маги Желязкова – „Желязната” Маги, но с Bifiform!


Маги Желязкова, носителката на титлата „Мисис България” 2003 година, я виждаме често или на малкия екран или на кориците на родни издания, но това изобщо не и пречи да бъде безупречната майка, за която няма тайни и невъзможни неща, когато се отнася до здравето или комфорта на нейното дете.
„Желязната Маги”, така тя сама се самоопредели уж шеговито, но това определение и лепва като ръкавица на изящна длан.
Без излишни пози и преструвки, тя съвсем чистосърдечно и искрено сподели, че не ползва услугите на детегледачка, че домакинства сама у дома, а графика на публичните и изяви е изцяло координиран и съобразен с малкото и момченце.
Естествено животът на всяка майка, често е изпълнен и с неприятни, тревожни моменти, свързани със здравословното състояние на детето и, което тя трябва да познава добре, както се казва от „а” до „я”.
А ако жената е и известна публична личност тревогите, свързани с такива проблеми, почти никога не остават скрити от обществения фокус.
Маги разказа, че при нейното дете, най-често са внезапните стомашни неразположения. При поредно среднощно посещение на аптека, поради силни болки в корема на сина й, виждайки колко е напрегната и тревожна, фармацевтът й препоръчва Bifiform Мини капки - комбиниран пробиотик за възстановяване на нормалната чревна бактериална микрофлора и превенция от дисбактериотис и диарии.
-Искам да ви призная, че все още благославям фармацевтката, която ми препоръча Bifiform. Не можете да си представите колко безсънни нощи ми спести тя. Bifiform се превърнаха в моето тайно оръжие, което аз горещо препоръчвам на всички мои приятелки с деца. Съветът ми е винаги да са заредени с Bifiform, независимо дали са у дома или тръгват на пътуване, за да не прекарат почивката си в ролята на медицинска сестра. Като една препатила майка, вече знам, че превенцията е най-доброто лечение и решение, сподели още Маги.
Bifiform е течна суспензия с пробиотични бактерии, която е продукт на датската компания Ferrosan, създадена преди повече от 90 години. Пробиотикът е регистриран като хранителна добавка. Той е на нашия пазар от началото на тази година.
Широкото портфолио на компанията включва мултивитамини, минерали и пробиотици, които продава в над 100 държави.
Ferrosan е и пазарен лидер в повечето от страните, където продава своите продукти. Всички те са разработвани на научна основа и са клинично тествани по най-строги фармацевтични стандарти. Компанията работи в тясно сътрудничество с университети и институти, патентова своите продукти и се стреми те да бъдат максимално изчистени откъм изкуствени съставки.
Bifiform може да се използва и от възрастни хора. Той обаче е особено подходящ за деца, над 6 до 24 месечна възраст, поради лесната дозировка и неутралност (без вкус и мирис). Затова може да бъде даван в комбинация с мляко, сок, вода или друга течност. Дневната препоръчителна доза е еднократна, по време на хранене. Може да се използва и като превенция при новородените бебета, за предотвратяване на коликите, както и на острите периоди на диария.
Bifiform не съдържа консерванти, захар, алкохол, аромати и изкуствени оцветители. Това е първият и единствен пробиотик, който не изисква съхранение в хладилник т. е. може да се държи дори и на стайна температура. Няма неблагоприятни въздействия при прилагането му с други медикаменти.
Цената на една опаковка е в диапазона от 13 до 15 лева, в зависимост от надценката на аптеката.
-----
Съвременните тенденции са за все по-широкото приложение на пробиотиците, особено при децата, които често боледуват и приемат антибиотици. Пробиотикът се приема едновременно с тях. Уникалната му формула обаче намалява честотата на предписваните антибиотици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар