Translate

сряда, 28 ноември 2018 г.

24KITCHEN - Коледа в стил Джейми


Събота от 12:00 ч.
Започва на 1 декември 2018 г.

-Коледа не е само големият ден, но и прекрасното време преди и след него; обилни пищни вечери, празненства и уютни събирания с приятели и роднини. Това е и времето, в което можем да се насладим на някои от най-специалните ястия за годината.
В този богат на вкусове специален коледен епизод, Джейми ще ни покаже няколко удивителни ястия - сладки и солени. Блюда, приготвени специално за тези прекрасни, паметни пиршества, включително и за коледния ден.
- “Да се подготвим за Коледа с Джейми е задължителна за гледане предколедна наслада за вкусно празнично пиршество без напрежение.
Готвенето за Коледа може да изглежда като най-голямото кулинарно предизвикателство за
годината, така че независимо дали сте опитни готвачи или новаци, притеснени дали ще се справят, Джейми ще се постарае коледният ден на всеки да премине бляскаво. 
Решен да помогне на всички да приготвят съвършена празнична вечеря с изпитани рецепти и хитри трикове, той ни представя най-добрите си съвети и техники, благодарение на които традиционните коледни ястия да станат по-вкусни отвсякога. Вече сте напазарували, нека Джейми да ви покаже още колко много неща можете да направите, за да придадете допълнителен блясък на любимите семейни рецепти – от най-хубавия сос Грейви и съвършените картофи до още по-вкусна пуйка.

-Коледната готварска книга на Джейми Оливър - В продължение на много години, приготвяйки коледната вечеря, Джейми Оливър експериментира. Но тази година той споделя най-добрите си рецепти – уникални ястия, които ще приготви за семейството си на Коледа.
Като всички нас, Джейми иска да прекара възможно най-много време със семейството и приятелите си на празника. Затова той е планирал обилна празнична вечеря, за приготвянето на която, обаче, не са нужни часове, прекарани в кухнята. В менюто има изключително вкусен ордьовър, типично за Коледа основно ястие и невероятен десерт. В допълнение - страхотна рецепта от остатъците от храната и очарователни коледни коктейли!
Заснет в дома на Джейми в Есекс със семейство и приятели, този специален коледен епизод е пълнен с вдъхновение за апетитни и смайващи празнични блюда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар