петък, 19 май 2017 г.

Деси Добрева спира времето с морски хит “Тази нощ”!Изпълнено с романтика, вдъхновено и свежо парче, от което полепва пясък по краката и сол по бузите – дори да сте в трамвая!
“Тази нощ” Деси ще спре времето, за да ви запрати в паралелната реалност на онези дни, когато сте били истински влюбени, истински щастливи, истински…
Смело окачествена като “хитът на лято 2017”, новата песен на Деси вълнува, припомня, предизвиква към живот, изпълнен с честност, топлина и смисъл. А морето– то е вечен фон на всяко незабравимо приключение.
“Тази Нощ” е плод на съвместната работа на Деси Добрева и Явор Русинов, който е работил с Курт Хауенщайн, Supermax, Булгаро, Vox, Чака Кан, Фалко, Део, Бони ем, Арно Рауниг, Хосе Фелисиано, Хорст Кмела и много други. Текстът е на Невена Русинова, продуцент е самата Деси Добрева. Режисьор на клипа е Васил Стефанов, а автор на концепцията е Стефка Николова. Неоценима е помощта и на Веселина Смочевска (грим), Даниел Младенов (коса), Августина Маркова (стайлинг), Мариян Гебов (флорист), Нели Куртева (фотограф).

Няма коментари:

Публикуване на коментар