Translate

петък, 19 май 2017 г.

Пазарджик е домакин на Фестивала на балканската скара



Известният фестивал на балканската скара „PazardzhikMezi“започна с атрактивна програма и концерти и ще завърши на 20-ти май на територията на парк „Острова“ в града.
В рамките на 3 дни Фондация "Румънеца и Енчев", община Пазарджик бяха подготвили истински празник за посетителите, включващ най-големите кулинарни майстори и едни от най-добрите родни и балкански изпълнители. Атрактивната програма на феста бе пълна с много изненади и интересни състезания, като турнири по табла, белот, футболен билярд, туистър, биърпонг, състезания по надяждане с люти чушки и кебабчета -всички с вход свободен. За децата бе предвидена целодневна безплатна детска анимация, лунапарк, много сладки изкушения, както и симулатор със спортни коли, гигантско бънджи и още много игри
В първия ден на феста градуса на купона вдигнаха хитмейкърите Румънеца и Енчев, Лео и Играта, „Айс крийм“ и Дичо. Във втория посетителите можеха да се включат в танците на хитовете на Гъмзата и гръцката звезда Йорданис Агапитос, а на 20 май  обеден концерт ще изнесе фолклорната прима Славка Калчева и финалът ще бъде поставен от сръбската звезда Бобан Здравкович и родните музиканти от „Виво Монтана“. 
Организаторите подкрепиха и три благотворителни каузи. Едната е един прекрасен ден на деца от домове, лишени от родителски грижи. Другите каузи са в подкрепа на децата на служители от МВР, загинали при изпълнение на служебния си дълг от националната кампания „Завинаги с нас”, а заедно с Българска спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи ще организират надпревари за тях и всички изявили желание да се включат.
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар