сряда, 2 декември 2015 г.

Металният смартфон LG Zero - съчетава луксозен дизайн с най-технологичната камераLG Electronics ще започне глобалното разпространение на тънкия и лек смартфон, започвайки
тази седмица от Тайван и продължавайки след това в ключови пазари в Азия, Европа и Южна Америка. Българският пазар ще бъде един от първите в Европа, в които ще бъде пуснат LG Zero, който наследява технологичната камера и ексклузивни функции от потребителския интерфейс на LG G сериите и въвежда изцяло металното тяло за по-напредничаво и модерно изживяване.
Гладкото метално тяло на този най-нов смартфон е допълнено с “Arc Glass” дизайн по ъглите, който създава още-по тънък профил. Отлично съчетан с масивния алуминиев корпус е 5.0-инчов In-Cell Touch IPS дисплей, който осигурява по-бързо разпознаване, по-добра видимост на открито и по-ярка картина.
LG Zero предлага най-добрите в своя клас функции за камера, взети от всепризнатия LG G4, които водят до максимална резолюция на снимките, скорост на снимане и яркост. 8-мегапикселовата предна камера позволява заснемането на по-ярки и по-чисти селфита, докато 13-мегапикселовата задна камера осигурява много от качествата на самостоятелните камери.
---
Основни характеристики:
Дисплей: 5.0-инчов HD In-cell Touch (1280 x 720, 294ppi)
Процесор: 1.2GHz Quad-Core Processor
Камера: Задна 13MP / Предна 8MP
Памет: 1.5GB LPDDR3 RAM / 16GB eMMC ROM / MicroSD
Батерия: 2,050mAh
Операционна система: Android 5.1 Lollipop
Размер: 142 x 71.8 x 7.4mm
Тегло: 147g
Мрежа: LTE / HSPA+ / GSM
Свързаност: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
Цветове: Сребрист / Златист

Няма коментари:

Публикуване на коментар