Translate

понеделник, 23 юли 2018 г.

Първият билетен център за събития на EPAY-GO отвори врати в Пловдив


Онлайн платформата за създаване на събития и продажба на билети се сдоби с чисто нов офис до Драматичен театър Пловдив. Събитието откриха изпълнителният директор на „Датамакс“ Георги Маринов, актьорът Ники Станоев и мениджърът „Маркетинг и реклама“ на One Dance Week – Йоана Стефанова. На откриването присъстваха представители от Общината, Фондация Пловдив 2019, лятно кино „Орфей”, Военния клуб, артисти и музиканти.
Пред гостите на събитието Георги Маринов припомни за плюсовете на платформата EPAY-GO и че е създадена, за да улеснява работата на организаторите, както и крайните потребители. „Събитията в EPAY-GO се създават много бързо и лесно. Платформата е интуитивна и наподобява създаването на Facebook събитие. Организаторът има пълен контрол над съдържанието и мултимедията, която качва, както и какви и колко билета да пусне в продажба или да подари. Събитието може да бъде безплатно, да включва подаръци, VIP пакети и т.н. Крайният потребител е също много улеснен. След като си е избрал концерт, например, може да си купи онлайн колкото билета иска само с няколко клика. И това отнема секунди”, допълни още той.
Актьорът Ники Станоев сподели, че често използва платформата EPAY-GO, за да създава събития и да промотира комедийното си стенд ъп шоу, което изнася в няколко града в страната. „Много е удобно и лесно за двете страни. Създавам събитие, споделям го във Facebook, хората си купуват билети онлайн или на касите на EasyPay и готово! Остава само да изнесем шоуто. Чудесно е!”
Йоана Стефанова от One Dance Week също коментира предимствата на EPAY-GO и подчерта, че за фестивали от такъв мащаб платформата е много удобна за проследяване на продажбите. Голям плюс е, че парите от закупените билети се превеждат директно в сметката на организатора и той може да разполага с тях.
Новият билетен център е разположен на Главната в Пловдив, ул. Княз Александър I №36, в новия офис на EasyPay, който е в непосредствена близост до Драматичен театър Пловдив. Онлайн платформата е достъпна на уебсайта epaygo.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар