Translate

понеделник, 23 юли 2018 г.

Курортите на юг от Бургас - по-предпочитани от българите


Черноморието на юг от Бургас е все по-предпочитано от българите, отчита журито на четвъртото издание на Морските Оскари. Приоритет за родния пазар имат инклузив хотелите в близост до морския бряг, категорични са организаторите на престижната церемония - VIP Communication PR. Събитието ще се състои на 17 август в курорта Златни пясъци.
Сред най-предпочитаните инклузив комплекси на родното Черноморие е носителят на отлични оценки в световната мрежа за резервации Букинг - апартаментен комплекс Томас Резиденс, който получи и номинация от партньорите на Морските Оскари. Той се намира край плажа в Царево и предлага открит басейн, ресторант и безплатен частен паркинг. Гостите оценяват с отличен и добрата храна в инклузив хотела, местоположението до плажа и любезния персонал.
Наградите Marine Lifestyle Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения  в
черноморския регион на страната.
Организаторите ще номинират компаниите от морския регион до 10 август.  Основна цел на събитието е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на българските компании у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България. Социално измерение е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън е за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.

Няма коментари:

Публикуване на коментар