Translate

четвъртък, 16 юни 2016 г.

Нов Културен табиет ни връща във времето на Алеко


Бутикова изба Карабунар представя новите брандове на най-културната напитка – Културна Отлежала, Културна Люта, Културна Оригинална ракия и гордостта  на майсторите, отлежала
минимум 6 години в дъбови бъчви - Резерва. Продуктът на Карабунар се отличава с име и марка, които целят да достигнат до потребители, имащи силна връзка с културата, историята и качественото питие. Хора, които изпитват носталгия към “доброто старо време”, но същевременно винаги са наясно с най-модерните тенденции, пътуват много и са граждани на света. Това е ракия, която би пил Алеко, а не Бай Ганьо.
Със старта на кампанията, Карабунар стартира инициативата „Клуб на културните дейци“. В него ще членуват най-уважаваните артисти, академици и общественици, които са част от съвременното Културно движение в България. През следващите няколко месеца Културна ракия ще покани всички тях на тайни сбирки, където освен ракията, ще бъдат презентирани Отлежалите традиции в храненето, Оригиналните начини за поднасяне на питието и Лютите форми на изкуство. В компанията на трите типа ракия, нашите съвременни културни дейци ще си спомнят за собствените истории, ще ни разкажат за своите табиети и ще вдигнат тост за културата.




Няма коментари:

Публикуване на коментар