четвъртък, 9 август 2018 г.

Вълна от приключения с младежки привкус ще залее Бургас


На 11 август Министерството на младежта и спорта и NESCAFÉ® 3in1 организират музикална фиеста и презареждащи активности за младежите

В разгара на летните емоции, слънчевият Бургас ще се превърне в българската младежка столица. По повод Международния ден на младежта на пл. Тройката в красивия ни черноморски град ще бъде обособена специална NESCAFÉ® 3in1 зона за презареждащи приключения. Във вечерните часове ще стартира концерт с някои от най-популярните български изпълнители.
Младежкият фестивал се организира от Министерството на младежта и спорта в рамките на кампанията „Ние решаваме!“ и в партньорство с NESCAFÉ® 3in1. Именно в Бургас ще бъде дадено начало на двумесечното турне на кампанията, което ще обиколи общо четири български града и постави акцент върху борбата с агресията и различните форми на зависимости сред младите.
В съботния следобед от 15:00 до 20:00 ч. жителите и гостите на Бургас ще могат да презаредят за приключения с NESCAFÉ® 3in1, а по-активните да предизвикат себе си на стена за катерене или да запечатат мига на специална фото-будка за „приключенски“ снимки. Екипът на NESCAFÉ® 3in1 ще сподели с жителите и гостите на черноморския град над 400 литра топли кафе напитки и освежаващо NESCAFÉ® 3in1 Frappé.
Точно в 19:00 ч. на сцената на пл. Тройката ще излязат едни от най-обичаните от младите българи изпълнители. Pavell & Venci Venc', 4Magic и Ева Пармакова са само част от звездите, които ще зарадват публиката в морския ни град.
Чрез участието си в тази кампания брандът на Нестле NESCAFÉ® 3in1 за пореден път заявява своята подкрепа и близост към младите хора и готовността да говори открито за предизвикателствата пред тях. В рамките на кампанията „Ние решаваме!“ NESCAFÉ® 3in1 ще посети и градовете Пловдив, Благоевград и София. Точните дати и локации ще бъдат допълнително обявени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар