сряда, 23 август 2017 г.

Шеф Таньо Шишков изпрати националите на европейското първенство по волейбол с кошница свежи плодовеФигури в реални размери на Цветан Соколов ще надъхват феновете в магазините на Лидл България по време на Европейското първенство. Фенове могат да се снимат с Цветан Соколов в Lidl


Всички почитатели на националния отбор по волейбол могат да се снимат с волейболния национал Цветан Соколов в магазините на Lidl в цялата страна. Фигури в реални размери на Цветан Соколов ще надъхват феновете в България по време на Европейското първенство, което ще се проведе от 24 август до 3 септември във Варшава.
Лидл България е основен спонсор на Българска Федерация Волейбол и партньор за свежа храна на националите.
Традиционно преди заминаването си на първенството, вчера националите направиха открита тренировка в зала Христо Ботев в София. Преди тренировката шеф Таньо Шишков, следвайки мотото на партньорството между Лидл България и Българска Федерация Волейбол „Свеж партньор, здрав отбор“, връчи на капитана на националите Виктор Йосифов кошница със свежи продукти за ударна доза енергия преди първенството. Освен основен спонсор на федерацията веригата е и партньор за свежа храна на отбора. Специално меню, изготвено от екип на федерацията, заедно с Шеф Манчев и Шеф Шишков, подсилва националите преди мачовете и по време на тренировъчния процес чрез продукти, подходящи за хранителния им режим, с акцент върху богат избор от плодове и зеленчуци, ядки, качествени млечни продукти и шоколадови десерти от асортимента на търговската верига. Към момента специално селектираната храна, предоставена на националите, включва над 350 кг. плодове и ядки, над 1500 бр. десертни блокчета, бисквити и шоколади и близо 800 кисели и плодови млека.
Лидл България продължава активната си подкрепа за Националния отбор по волейбол и извън терена и подготовката на играчите чрез инициативи, насочени към феновете и активизиране на все повече привърженици. След специалните фен-зони и игри за публиката по време на мачовете в България, фигурите на Цветан Соколов в магазинната мрежа ще подсилят любовта на феновете, критично важна за постигането на успехи от играчите. Първото изпитание за националите в рамките на Европейското първенство във Варшава е мачът срещу Русия на 24 август, за който отборът ще има нужда от силна подкрепа от всички любителите на волейбола в България.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар