сряда, 3 май 2017 г.

SELENA ES представи стайлинг шоу DECODESelena ES представи атрактивно стайлинг шоу, което показа модерни подходи към стайлинга и интересни идеи за прически. Събитието се състоя в „Мол Галерия Стара Загора“ беше вдъхновено от най-новата стайлинг линия Decode на Montibello, а като водещ на сцената се изяви актьорът Явор Бахаров.
Шоуто имаше конкурсен характер и в него участваха 15 коафьори от различни градове в страната. Участниците създадоха модерни визии за лято 2017, а прическите, които направиха пред очите на журито и гостите, бяха достойни за корица на модно списание. Предизвикателството към всеки участник беше „свободата на изразяване”, която дава стайлинг линията Decode. Стилът може да се променя лесно и драстично със стилизиращите продукти, които дават много възможности за моделиране на косата и за промяна на нейната текстура. Допълнително ценно предимство е, че всички продукти от различните серии могат да се смесват и позволяват експериментиране. На сцената всеки участник работи и с професионалните фризьорски уреди на Babyliss Pro – партньор на събитието. Освен участниците в конкурсната част на стайлинг шоуто, на сцената се изявиха също гост фризьори от Академия Selena ES.
Специален гост на събитието и част от журито беше Родриго Мезенес международен посланик на Babyliss Pro. Журито включваше още: Елена Стефанова – мениджър на Selena ES , aртистичния екип на Академия Selena ES:  Любомир Петров, Калин Велинов, Николай Колев и арт директора Милен Илиев, както и коафъорът на звездите – Николай Стоянов и Добромира Петрова, ПР на „Мол Галерия Стара Загора“.
На финала бяха наградени петима от участниците, които най-успешно „декодираха“ стила на своите модели и изявиха най-силно своя коафьорски талант.

Няма коментари:

Публикуване на коментар