вторник, 7 март 2017 г.

БАХА удостои кмета на Обзор с почетна награда


Балканският Алианц на хотелските асоциации (БАХА) удостои кмета на гр.Обзор Христо Янев с почетна награда за най-успешно развитие на туристическа инфраструктура на Балканите.
На церемонията по награждаването, състояла се в средата на миналия месец в сръбската столица Белград, Янев получи рицарско звание, мантия, специална купа и грамота.
В отговор на признанието той благодари за наградата и за честа, която му е оказана и обеща да продължи да развива Обзор като туристическа дестинация с още по-ускорени темпове.
Представителството на БАХА в Белград връчи награди на номинирани участници в различни категории от 11-те държави – членове на Балканския Алианс. На предшестваща церемонията по награждаването приятелска среща Христо Янев отправи официална покана към членовете на Алианса да се включат в кръгла маса, която ще се проведе в Обзор в началото на туристически сезон`2017.
Гости на тържественото събитие бяха Андрей Новаков - член на Европейския парламент и Томазо Комази - представител на европейската туристическа мрежа на регионите „Некстур”. Почетен гост на събитието бе Благой Рагин, председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация – БХРА и президент на БАХА.
Събитието на БАХА бе съчетано с Белградската Туристическа борса – Belgrade Tourism Fair, която тази година събра близо 2000 участника. Нейните домакини с всяка изминала година развиват изключителен маркетинг за  популяризирането й сред международните борси.

Няма коментари:

Публикуване на коментар