Translate

събота, 2 април 2011 г.

Първият марков продукт за стройна фигура в България –NiLo Slim by Nikoleta Lozanova тръгва на българския пазар от началото на април

Професионалният фотомодел Николета Лозанова


представи хранителна добавка за отслабване със собствените си инициали, която ще се продава във всички аптеки в страната. Плеймейтката сподели, че пие добавката от месец и благодарение на нея е успяла да свали 2 килограма. Извини се, че е със слънчеви очила, тъй като от 3 дни е с висока температура, от която има кръгове под очите.
В световен мащаб, особено през последните години, доста международните козметичните компании и парфюмерийни къщи представи продукти, разработени със специалното участие на популярни лица от шоубизнеса, модата и спорта. Модели и актриси създават свои продукти, а практиката показва, че това е много успешна формула, тъй като всички почитатели копират начина на живот на своите идоли.
NiLo Slim не случайно носи името на Николета Лозанова. Продуктът е разработен специално за нея и всички млади момичета, които живеят динамично и не винаги успяват да се хранят правилно, но държат на красивата и стройна фигура. NiLo Slim e напълно натурална и безвредна формула с масло от семената на Корейски бор. Силата на тази съставка осигурява засищане с по-малки порции храна и ограничаване на малките, но често висококалорични междинни хранения. Така NiLo Slim улеснява спазването на хранителен режим, стопяването на излишните килограми и оформянето на стройно и красиво тяло. Продуктът на "Валмарк България" е разработен под формата на капсули за лесен и приятен прием. За постигането на оптимален ефект от употребата на NiLo Slim се препоръчват 3 капсули дневно, 30 минути преди хранене
Николета сподели по време на презентирането на NiLo Slim:
-От доста време обмислях идеята да създам продукт с моя бранд и когато дойде предложението не беше нужно да умувам дълго. Още повече, че хранителната добавка идеално се вписва в моя стил на живот. Използвам я вече повече от месец и с лекота се грижа за красотата на силуета си.

С NiLo Slim ям точно толкова, колкото ми е необходимо, за да се чувствам и да изглеждам добре и в същото време да имам достатъчно енергия за всички ангажименти през деня. За мен това е перфектната формула, която ми гарантира стройна фигура, плосък корем и успешни кадри пред обектива. А най-хубавото е, че NiLo Slim е изцяло натурален и мога да го използвам дълго време, без да се притеснявам за здравето ми. Даже успях за месец да сваля последните упорити 2 кг, които винаги са ме притеснявали. Препоръчвам продуктът на всички момичета, които като мен имат динамична програма и искат да бъдат красиви и модерни. Съветвам ги да не се подлагат на драстични диети, да се хранят по-често и по малко и да спортуват.

Няма коментари:

Публикуване на коментар